⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
umarım mh yetkılılerı bir supriz yapıp ramazan bıtmeden duyurusunu yaparda sahura kadar oynarız cok güzel olur.
bugün güncellenmiş forumdaki sayfa fakat status yani erişim süper üye gözüküyor bir çoğumuzu üzecektir bu olay ve not eklenmiş okumanızı tavsiye ederimumarım mh yetkılılerı bir supriz yapıp ramazan bıtmeden duyurusunu yaparda sahura kadar oynarız cok güzel olur.
dostum konuyu her gun takıp edıyorum sadece suprız olup duyurlmasından bahsettım ve super uye olması ıyı oldu bence adamların emeklerı boşa gıtmez 1 haftada fix anlamındabugün güncellenmiş forumdaki sayfa fakat status yani erişim süper üye gözüküyor bir çoğumuzu üzecektir bu olay ve not eklenmiş okumanızı tavsiye ederim
evet orası öyle ama düşük özellikli hileyi herkesin kullanımına izin verip yüksek özellikli hileyi süper üye yapmaları daha mantıklıdostum konuyu her gun takıp edıyorum sadece suprız olup duyurlmasından bahsettım ve super uye olması ıyı oldu bence adamların emeklerı boşa gıtmez 1 haftada fix anlamında
Bi taraftan hakta veriyorum aslindadostum konuyu her gun takıp edıyorum sadece suprız olup duyurlmasından bahsettım ve super uye olması ıyı oldu bence adamların emeklerı boşa gıtmez 1 haftada fix anlamında
kodlama sıstemı nasıl bır sey bılmıyorum ama ilk paylaşılacak olan hılenın kodları büyük ihtmial vip sürümündede oalabilir diye tahmım ediyorum eger ilki fix yerse vip için yeniden kodlama yapmak zorunda kalabılırler diye tahmın edıyorum (sadece tahmin)evet orası öyle ama düşük özellikli hileyi herkesin kullanımına izin verip yüksek özellikli hileyi süper üye yapmaları daha mantıklı
tahminin doğru gibi fakat memoryhackers pes etmezkodlama sıstemı nasıl bır sey bılmıyorum ama ilk paylaşılacak olan hılenın kodları büyük ihtmial vip sürümündede oalabilir diye tahmım ediyorum eger ilki fix yerse vip için yeniden kodlama yapmak zorunda kalabılırler diye tahmın edıyorum (sadece tahmin)
İnşallah kardeşim inşallahumarım mh yetkılılerı bir supriz yapıp ramazan bıtmeden duyurusunu yaparda sahura kadar oynarız cok güzel olur.
Haklısınevet orası öyle ama düşük özellikli hileyi herkesin kullanımına izin verip yüksek özellikli hileyi süper üye yapmaları daha mantıklı
teşekkür ederimHaklısın