Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir zamanların prime oyunuydu kurtların hareketlerine kadar ezbere bilir evde kurt gibi gezinirdim sonra hileler dahil oldu ve bütün keyfini bitirdiler
aga harbi kendi kendini bitirdi o kadar imkanı varken yapmadı oyun bitince bişiler deniolar hala aga tabiki çok sevdiğim bi oyun ama oyunun içinden geçtiler
Yenilik getireceğim diye kendini bitiren bir oyun. Ne rütbe ne de takla tarzı şeyler gelmesine gerek vardı. Özel taklaya da okeyim ama özel kurt tarzı kurtlar gelmemesi gerekiyordu. Yeni gelen saçma silahlar... Eskiden elverici-sl gördüğümüzde kendimizden geçerdik. Karambit tarzı bıçak vardı. Hayalimdi o bıçak küçükken. Kurt Avında tek yemeyen full zırhlı Pedrolar.
Ve bir de Anti-Cheat konusunda kendini biraz geliştirirdi ve hala gündemde kalmayı başaran bir oyun olurdu. İyi de ekmeğini yerlerdi. Ben hala oynardım.
Çok severdim hatta para yatırdığım zamanları yani ama başlarında güzeldi hele o s2 geldiğinde çok eğlenmiştim sonra özel kur ıvır zıvır geldi bıraktım direk