wolftü Hata Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
ERROR in CInterfaceMGR::Init(): Could not initialize InterfaceResMgr hatasının cözümü nedir beyler

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dosyaların Arasında Yada Dll içerisine kaynamış Sahte Kodlardan kaynaklanıyor olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
peki hile ile mi girince yoksa her seferinde mi

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
o zaman kardeş bu konuda yapılabilicek birşey yok oyunu sil tekrar yükle

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunu Sil tekrardan yükle ve eğer hile falan varsa sil! hata almazsan tekrardan yüklersein hileleri.

Üye
10 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
trgala' Alıntı:
Kaç Kere Silip Yükledim

işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin

Windows 10

trgala' Alıntı:
saliher25' Alıntı:
işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin

Windows 10

Ha Bu Arada Hatayı Kapatmayınca Siyah Ekran Olarak Duruyor Fareyi Hareket Ettirince Sesleri Çıkıyor

Üye
9 HİZMET YILI
beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
baki1459' Alıntı:
beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?

log aldığın zaman verdiği hata ne ?

Üye
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
baki1459' Alıntı:

hatalı program tespit edildi diyor fakat hiç bi hile açmadım bi kere açmaya çalıştırdım indirdim felan sonra log verdi hilesi girecektim girdim biraz sonra oyundan attı xigcode yeri açıldı

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
baki1459' Alıntı:
saliher25' Alıntı:

hatalı program tespit edildi diyor fakat hiç bi hile açmadım bi kere açmaya çalıştırdım indirdim felan sonra log verdi hilesi girecektim girdim biraz sonra oyundan attı xigcode yeri açıldı

kardeş açıkcası böyle hatalarda en iyisi oyunu sil tekrar yükle :/ benim diyebileceğim bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...