saliher25' Alıntı:peki hile ile mi girince yoksa her seferinde mi
saliher25' Alıntı:o zaman kardeş bu konuda yapılabilicek birşey yok oyunu sil tekrar yükle
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:o zaman kardeş bu konuda yapılabilicek birşey yok oyunu sil tekrar yükle
Kaç Kere Silip Yükledim
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Kaç Kere Silip Yükledim
işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
Windows 10
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
Windows 10
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Windows 10
o zaman arama kısmını açıp windows update ayarları yazıp aç ordan güncelleştirmeleri denetleye tıkla,belki sorunu çözebilir
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:o zaman arama kısmını açıp windows update ayarları yazıp aç ordan güncelleştirmeleri denetleye tıkla,belki sorunu çözebilir
Baya Bi Güncelleme Varmıış Hemen Deniyorum
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Baya Bi Güncelleme Varmıış Hemen Deniyorum
yaptıktan sonra geri mesaj atar mısın
baki1459' Alıntı:beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?
saliher25' Alıntı:baki1459' Alıntı:beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?
log aldığın zaman verdiği hata ne ?
baki1459' Alıntı:saliher25' Alıntı:log aldığın zaman verdiği hata ne ?
hatalı program tespit edildi diyor fakat hiç bi hile açmadım bi kere açmaya çalıştırdım indirdim felan sonra log verdi hilesi girecektim girdim biraz sonra oyundan attı xigcode yeri açıldı