saliher25' Alıntı:peki hile ile mi girince yoksa her seferinde mi
saliher25' Alıntı:o zaman kardeş bu konuda yapılabilicek birşey yok oyunu sil tekrar yükle
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:o zaman kardeş bu konuda yapılabilicek birşey yok oyunu sil tekrar yükle
Kaç Kere Silip Yükledim
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Kaç Kere Silip Yükledim
işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
Windows 10
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:işletim sistemin ne ? windowsdaki bi dosya eksikliğinden dolayı hatayı alıyor olabilirsin
Windows 10
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Windows 10
o zaman arama kısmını açıp windows update ayarları yazıp aç ordan güncelleştirmeleri denetleye tıkla,belki sorunu çözebilir
trgala' Alıntı:saliher25' Alıntı:o zaman arama kısmını açıp windows update ayarları yazıp aç ordan güncelleştirmeleri denetleye tıkla,belki sorunu çözebilir
Baya Bi Güncelleme Varmıış Hemen Deniyorum
saliher25' Alıntı:trgala' Alıntı:Baya Bi Güncelleme Varmıış Hemen Deniyorum
yaptıktan sonra geri mesaj atar mısın
baki1459' Alıntı:beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?
saliher25' Alıntı:baki1459' Alıntı:beyler bende hile açmadığım halde log alıyorum bi kere hile açmaya çalıştım çalışmadı direk attı log verdi sonra hilesi girdiğim halde lolg alıyorum çözüm varmı ?
log aldığın zaman verdiği hata ne ?
baki1459' Alıntı:saliher25' Alıntı:log aldığın zaman verdiği hata ne ?
hatalı program tespit edildi diyor fakat hiç bi hile açmadım bi kere açmaya çalıştırdım indirdim felan sonra log verdi hilesi girecektim girdim biraz sonra oyundan attı xigcode yeri açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?