- Konuyu başlatan
- Moderatör
#Ri
Coder
Sürekli olme olsaydi hilesiz yani olursek direk el bitiyor direk hep olme olsa guzel olur.
zaten bot maçın puanını hesaplayarak kaç kere atlaması gerekiyosa okadar atlıyor
Sürekli olme olsaydi hilesiz yani olursek direk el bitiyor direk hep olme olsa guzel olur.
f1 basıyorum bot aktif olmuyor f6 basıyorum öldükden sonra paket ile ilgigi şey çıktı sunucudan atızaten bot maçın puanını hesaplayarak kaç kere atlaması gerekiyosa okadar atlıyor
f1 basıyorum bot aktif olmuyor f6 basıyorum öldükden sonra paket ile ilgigi şey çıktı sunucudan atı
daha yeni indirdimbugün güncellediğimi indirdinmi?
daha yeni indirdim
3 sefer süre ayaarı geliyor 3ünede 2 yaptım olmadı 1yaptım olmadı numpat denemedim amanumpad 4 ile denermisin bide, odaya gir numpad 4 bas hiledende quadrinta ve earlyreaspawn açık olsun kendi hazır verip oyuna girip atlayıp bidaha hazır veriyo eğer süre ayarlarında bi yanlışlık yapmadıysan![]()
3 sefer süre ayaarı geliyor 3ünede 2 yaptım olmadı 1yaptım olmadı numpat denemedim ama
Ozaman ben yapamiyorum ben xincode gelirken loda basiyorumdiscorda gelirsen yardımcı olurum. kullanan arkadaşlara sordum sıkıntı yokmuş
teşekkür ederiz eline koluna sağlıkGüncellemeler
Kod:*28.05.2017 => Manuel süre ayarlama getirildi. *28.05.2017 => Ara yamadan dolayı çalışmama sorunu giderildi.
Tekrar indiriniz.
*30.05.2017 => Atlamalar stabil hale getirildi.
*30.05.2017 => Kısayol tuşlarındaki sıkıntı ve Süre ayarı sıkıntısı giderild.
s*ktir git başka yerde sor *** çomarılazhayalet birşey soracagım
Kullandım eline sağlık ellerin dert görmesin.
Halen calisiyomu Ve aria Serverinde olurmu ?