Üye
#katılıyorum
Yatırma kardeşim sende ozaman Allah Allah millete kendınızı acındırmaya ne meraklısınızKardeş Bana verebilirmisin Tam 3 Tane hesabım çalındı Artık oyuna para yatırmaya korkuyorum
Tamam isteyen alcak zaten ben zorla yapmıyorumbyeler wofteam 1 ay girmediniz cara girin size de aynı eşyalar olur arkadaşlar herediye 7 günlük tür gitmiş wofteam kedi verdihi eşyalarla cekiliş yapıyosun aga
katılıyorum abi inşallah bana çıkar çok lazım hiç nakit çekemiyorum para yokBeyler/Bayanlar wolftü hesabım var kartal bayadır oynamıyorum,oyunda bayağı değişmiş sizden birine veriyim dedim.
Sadece #katılıyorum demeniz yeterlidir.
19:00 da açıklarım kazananı belki göremeyen ihtiyaç sahipleri olur.
Ekli dosyayı görüntüle 7582
Not : Konu yanlış yerdeyse değiştirilsin, silemedim.
kardeşim sen oyun verdihi hediyelerle cekiliş yapmasın cünkü oyun gendi veriyor cekiliş dedğin para cekersin öyle carı hediye edersinTamam isteyen alcak zaten ben zorla yapmıyorum
Hesapta emek var illa para yatırman gerekmezkardeşim sen oyun verdihi hediyelerle cekiliş yapmasın cünkü oyun gendi veriyor cekiliş dedğin para cekersin öyle carı hediye edersin
Hesapta emek var illa para yatırman gerekmez
kardeşim subat ayında bende oyunar girerim gp alırım carım kartal olur sonra da 1 ay oyuna girmem eşyalar gelirHesapta emek var illa para yatırman gerekmez
tamam haklısın.kardeşim subat ayında bende oyunar girerim gp alırım carım kartal olur sonra da 1 ay oyuna girmem eşyalar gelir
Kardeş moralim çok bozuk sevgilimden ayrıldım kafa dağıtmaya ihtiyacım var-_-Yatırma kardeşim sende ozaman Allah Allah millete kendınızı acındırmaya ne meraklısınız