wolftü Hikaye - Gardiyan Kurt Vs Lusian l Bölüm 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yeni kurt ani bir hareketle Lusian'a saldırır ve Lusian derin bir yara alır sonra Lusian hemen kaçar ve kafesin altındaki küçük odalardan birinde saklanır diğer kurt peşinden gidemez çünkü Kafesin altına girmek için tahtaların arasındaki küçük aralıklardan geçmek lazımdır ama yeni kurt çok büyük olduğu için gidemez.Kulelerden bu olayı izleyen insanlar şaşkınlık ve heyecanla birbirlerine bağrışırlar ama birden yeni kurt onları görür ve kötü bir şekilde bakar sonra onlara saldırmak üzere kuleye çıkar askerler yeni kurda saldıramazlar çünkü Dr.Richards'ın kesin emri vardır askerler hepsi kaçmaya başlarlar kulelerin kapılarını kapatırlar ama yeni kurdu hiçbir şey engelleyemez ve acı gerçek olur :'( . 

Bir kaç gün sonra başka bir ekip ne olduğuna bakmak için gider orada sadece yeni kurdu görürler. Etrafta sanki bir gardiyan gibi gezdiğini görürler.Lusian yukarı çıkınca diğer kurt onu korkutup kaçırıyordur.Gardiyan gibi davrandığı için askerler ona gardiyan kurt demeye başlarlar . 
Gardiyan kurt işini iyi yapıyordur tıpkı bir hapishane deki gardiyan gibi mahkumun -Lusian'ın- kaçmasını engelliyordur.Günler, Haftalar ve Aylar Böyle Devam Etti. 

Lusian'ın gözünden... 

Bu kafeste tıkılıp kaldım çıkmaya çalışıyorum ama duvardan çok dayanıklı üstteki tellere ulaşmak ise çok zor beni engelleyebileceklerini sanıp buraya insan ve değişik kurtlardan oluşan timler yolluyorlar ama beni hiçbir şey engelleyemeyecek ne o timler nede bu duvarlar intikamımı alacağım.Bugün yeni bir tim geldi daha çok kişilerdi nedenini merak ediyorum galiba beni yenemeyeceklerini hala akılları kesmedi bakalım bakalım sırada ne var helikopterde 30 kişi falan iniyor beni böyle yenebileceklerini sanıyorlar sanırım zuhahahahahkakakaka 
 olamaz o da ne 
yeni bir kurt boyutlarına bakılırsa bayağı güçlü ama biraz hantal gözüküyor kurt ortalıkda dolaşıyor en iyisi gidip onuda yenmek ve benim yenilmez olduğumu onlara göstermek 

Dövüşden sonra.. 

Olamaz Dr.Richards bu sefer gerçekten çok güçlü bir kurt yaratmış hantal ve çok büyük olduğu için aşağı inemiyor burada güvendeyim kendimi geliştirmem lazım hızım ona karşı iyi bir silah olabilir yine de çok güçlü vay..... ne yapacağım şimdi bir dakika o da ne ilerde bir kaç kalıp demir var evet iyi bir fikir.... 

ALINTIDIR (DEVAMINI BULDUĞUMDA DİĞER BÖLÜMLERİ ATARIM)

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
cabuk ol bulş zevklı hıkayeler okulda okucam herkese :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...