Üye
RE: [Joygame] Dword GP Farmer v3.0 Beta [Kasım 2016] - [Rütbe kasma hilesi]
saolun
frkdgn5151' Alıntı:YAV ABİ BENDE YASAKLI EŞYA DIYOR YA AÇINCA YASAKLI EŞYA DIYOR
hiç Birşey Anlamadım Be Abi E-Mailler Felan Nası Halletcez Beeburak539425' Alıntı:frkdgn5151' Alıntı:YAV ABİ BENDE YASAKLI EŞYA DIYOR YA AÇINCA YASAKLI EŞYA DIYOR
Kardeşim Log Seçeneğine Basarsan O Klasörde Bir Txt Metin Belgesi Var O Metin Belgesini Gmail Yada/Veya Hotmail Hesabından [font=arial, sans-serif][email protected] Adresine Eposta Atarak Çözebilirsin Nasıl Mı ? Eposta Gönder Diceksin Alıcıya [font=arial, sans-serif][email protected] Yazıp Konuya Log Yazıcaksın Son Olarak Gmail De Dosyayı Metin Yerine Sürükleyip Eklendikten Sonra Göndereceksin Hotmail De Eklenti Ekle Deyip Metin Belgesini Ekleyeceksin Maximum 3 Dk Da Dönüş Yapıyorlar 3 Dk Sonra Onlarca Çince Yazı İçinden Senin Sistemindeki Yasaklı Gördükleri Şeyi Gösteren Bir Sistem Yolu Yazacak O Sistem Yoluna Kopyala+Yapıştır Yöntemiyle Git Adı Geçen Dosyayı Sil Bu Kadar Bu Arada Konuyu Forumda Görmüştüm Konudan Hatırladıklarımı Yazdım Varsa Yoksa Memoryhackers Anliyacağın :Kısacası Alıntı Diyebiliriz[/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]Okuduğunuz İçin Teşekkürler İyi Forumlar İyi Eğlenceler...[/FONT][/FONT]