adamsıznnn abeeeburocan81' Alıntı:Artık yollasan be abi![]()
Gsmehmet3838' Alıntı:Ne zaman Çıkar Çok heyacanlıyız
Lite sürüm çalışmıyorsa vipte çalışmaz boşa bekleme o yüzden.ferhat1015' Alıntı:doword team valla çok sabırsızlandım ya, ne zaman paylaşacaksınız bunu artık, hayır onuda geç şu dword lite 2 yi güncellediniz oda bende çalışmıyor hilesiz kaldım oyun oynamıyorum lütfen bari dword lite 2.0 ye bakın ondamı sıkıntı var bende mi anlamadım güncellemeden önce 4 4 lük çalışıyordu şimdiden TEŞEKKÜRLER...![]()
ama herşey güncellemeden sonra oldu 1-2 tekarr yapıp hileyi açıyorum ama envanter yok gelmiyor ve oyuna başladığım gibi ise oyundan atıyor hilelere hiç dokunmadan açmadan oyuna başladığım zaman ise %100 kasıyor yani 10-15 saniyede 1 kare ekran görüntüsü veriyor bunun için bi bilginiz varmıNader11ndeu' Alıntı:Lite sürüm çalışmıyorsa vipte çalışmaz boşa bekleme o yüzden.ferhat1015' Alıntı:doword team valla çok sabırsızlandım ya, ne zaman paylaşacaksınız bunu artık, hayır onuda geç şu dword lite 2 yi güncellediniz oda bende çalışmıyor hilesiz kaldım oyun oynamıyorum lütfen bari dword lite 2.0 ye bakın ondamı sıkıntı var bende mi anlamadım güncellemeden önce 4 4 lük çalışıyordu şimdiden TEŞEKKÜRLER...![]()