Üye
Apoocan4721' Alıntı:[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Bende Menu Gelmiyor Öneceki Vesiyonunda Sıkıntızın İşliyordu Bi Yardım [/FONT]
kardeşim diğer konumda da sen yardımcı olmuştun bunda da öğle eyw sağol admsın <3Arrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:GENÇLER !!!
BİR ŞEY SORCAM NEDENİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN
BEN SİLAHLARI KULLANACAM SİLAHLARI KULLANIP OYUNA GİRDİĞİMDE YA KULLANMIYOR YADA OYUNDAN ATIYOR
BUNUN SEBEBİ NE LÜTFEN BİR BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZSIN
İYİ AKŞAMLAR...
bak ilk önce real invertoryle slot invertorinin üstüne aktive invertory butununa tıkla ki silahlar etkinleşsin real slaotu etkinleştirisen ahh hatısı alıp oyundan atılırsın o yüzden normal slotu yani slot invertoryi etkinleştir silahların kodları falan var zaten istediğin silahı seçip sorunsuz oynayabilirsin kardeşim
vahit79' Alıntı:kardeşim diğer konumda da sen yardımcı olmuştun bunda da öğle eyw sağol admsın <3Arrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:GENÇLER !!!
BEN SİLAHLARI KULLANACAM SİLAHLARI KULLANIP OYUNA GİRDİĞİMDE YA KULLANMIYOR YADA OYUNDAN ATIYOR
İYİ AKŞAMLAR...
bak ilk önce real invertoryle slot invertorinin üstüne aktive invertory butununa tıkla ki silahlar etkinleşsin real slaotu etkinleştirisen ahh hatısı alıp oyundan atılırsın o yüzden normal slotu yani slot invertoryi etkinleştir silahların kodları falan var zaten istediğin silahı seçip sorunsuz oynayabilirsin kardeşim
slot envanter yaparsan öyle bi sorun yaşamabın tak tak yerinede silah kodu yazaarsan slot gibi oluovahit79' Alıntı:GENÇLER !!!
İYİ AKŞAMLAR...
vahit79' Alıntı:Arrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:kardeşim diğer konumda da sen yardımcı olmuştun bunda da öğle eyw sağol admsın <3Arrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:GENÇLER !!!
İYİ AKŞAMLAR...
estagfurullah kardeşim yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi eğlenceler
bu seferde hiç bir hata vermeden oyunda atıyor
acaba internettenmi kaynaklanıyor silahları kullanıp giriyom oyuna başlıyom biraz oynuyom direk atıyo hiç bir hata vermedenArrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:sağolmahsum441' Alıntı:slot envanter yaparsan öyle bi sorun yaşamabın tak tak yerinede silah kodu yazaarsan slot gibi oluovahit79' Alıntı:GENÇLER !!!
İYİ AKŞAMLAR...
Arrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:kardeşim diğer konumda da sen yardımcı olmuştun bunda da öğle eyw sağol admsın <3
estagfurullah kardeşim yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi eğlenceler
bu seferde oyundan atıyor hiçbir hata vermeden
atmaması lazım çünkü ben sorunsuzca oynuyorum oyunu altamı alıyorsun yoksa eger oyunu alta alırsanız oyunla internetin bağlantısı kesildiği için direk atar
fordbaskan' Alıntı:asdsdfadssfgddfgdfgdfgdfg
nahsen27' Alıntı:SELAM ALEYKUM
BEN SADECE SILAH ENVATERI AKTIF EDIYOM
KARAKTER NO SPREAD NO RELOAD FALAN FILAN AKTIF EDIYOM
SADECE CANI 250 OLMUYO NORMAL HP OLMUYOR SEBEB
Arrow' Alıntı:nahsen27' Alıntı:SELAM ALEYKUM
o sorun herkeste var ilerdeki güncellemelerde hatalar giderilecektir simdilik böyle idare edin kardeşim
EYVALLAH KARDESIM BIRDE 2 OYUN OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ATIYOR VIDEODAKI GORUNTUYLE BENDE KI GORUNTU RESIMDEKI GIBI DOGRU DIMI ?
oyundan atılmanın 3 sebebi var 1. si şimdilik real slotu kullanmayın diğer slotu acın istediğiniz silah kodlarını yazın böylelikle ahh hatası almaz oyundan atılmazsınız 2.si oyunu alta almayın alta alırsanız oyunla internetin bağlantısı koptuğu için direk atar gerekmediği sürece oyunu alta almayın 3.sü oyun içinde ekran ayarlarıyla oynamayın oynarsanız hiç alakası olmayan yerde atılırsınıznahsen27' Alıntı:Arrow' Alıntı:nahsen27' Alıntı:SELAM ALEYKUM
o sorun herkeste var ilerdeki güncellemelerde hatalar giderilecektir simdilik böyle idare edin kardeşim
EYVALLAH KARDESIM BIRDE 2 OYUN OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ATIYOR VIDEODAKI GORUNTUYLE BENDE KI GORUNTU RESIMDEKI GIBI DOGRU DIMI ?
recep8080' Alıntı:gardaş çalış mıyor herşey tamam yapıyom ama oyuna giriş şifreyi yazdıktan sonra giriyor wolftü yazısı çıkın ca hilede iz yok
bela7592' Alıntı:TA USTA Bİ ANLANTSAN HERŞEYİ YAPTIM YARDM EDİN YAWArrow' Alıntı:bela7592' Alıntı:merhaba' Alıntı:olmuyo yapabılen varmı
OLUYODA MENİ GELMİYO BENDE
bilgekaan123' Alıntı:mükemmel bişey bu ya
USTA MENÜ GELMİYO NSL YAPCAZ
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]kardeşim anasayfaya gir mustafazaman12 arkadasımız yapamayanlar için videolu konu paylaşmıstır iyi izle yaparsın kardeşim[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?