Üye
Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:hile onayı aptım checking your seosion diyor ne kadar sürer ?
tekrar dene kardeşim sen yapamamışsındır reklam sistemini geçmen lazım ilk önce get urlye tıkla sonra refreshe tıkla bunu 4 kere tekrarlarsan en son hileyi kullanabilirsiniz yazısı gelicektir
yaptım abi onu bu seferde yeşil yazı geliyor oyuna giriyorum menü gelmiyor directx9+11 yükledim reset attım olmuyo abi
http://memoryhackers.org/konu-dword-6-9-menu-gelmeme-sorunu.mh bu konuya gir detaylı açıklama orda var kardeşim
rica ederim kardeşimhiyarlicocuk' Alıntı:Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:hile onayı aptım checking your seosion diyor ne kadar sürer ?
tekrar dene kardeşim sen yapamamışsındır reklam sistemini geçmen lazım ilk önce get urlye tıkla sonra refreshe tıkla bunu 4 kere tekrarlarsan en son hileyi kullanabilirsiniz yazısı gelicektir
yaptım abi onu bu seferde yeşil yazı geliyor oyuna giriyorum menü gelmiyor directx9+11 yükledim reset attım olmuyo abi
http://memoryhackers.org/konu-dword-6-9-menu-gelmeme-sorunu.mh bu konuya gir detaylı açıklama orda var kardeşim
eyvallah abi adamsın çözdüm sayende adamsın
ayito1550' Alıntı:kardeşim benim hile açılmıyor bilgisayarda ne yapacam be en sevdiğim hilelerden biriydi şşimdide olmuyo yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnn
muhammedali45' Alıntı:YA DİRECTX 12 YÜÜKLÜ MENÜ GELMİYO NAPCAM WİNDOWS 10
vahit79' Alıntı:Gençler
Bana bu konuyla ilgili acil cevap vermeniz gerekiyor şimdi ben silahları kullanıp oyuna giriyorum insan oluyorum yürümüyor kurda dönüşünce yürüyor tekrar insan oluyorum yürümüyor
vahit79' Alıntı:Gençler
Bana bu konuyla ilgili acil cevap vermeniz gerekiyor şimdi ben silahları kullanıp oyuna giriyorum insan oluyorum yürümüyor kurda dönüşünce yürüyor tekrar insan oluyorum yürümüyor
muhammedali45' Alıntı:YA DİRECTX 12 YÜÜKLÜ MENÜ GELMİYO NAPCAM WİNDOWS 10
atakan123a' Alıntı:Bune windows 10 kullanıyom oyunu açtığımda 7. adımdan sonra açıyorum olmuyor directx 9 yükledim olmadı yine sonra 11 i yükledim yine olmadı neden loaderide yönetici olarak çalıştırdım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?