Üye
zeynal2' Alıntı:HLL ABİ SAOL TŞK EDEİM
ilkerr' Alıntı:Sa. hile aktif oluyor oyuna girince pencere gelmiyor. Directx 9 u ve 11 e denedim başka ne olabilir reis ?
Metehanbabq' Alıntı:Arrow' Alıntı:nospam' Alıntı:S.a kolay gelsin hocam hile açılınca bende hile ekranı bulanık geliyor yazılar okunmuyor bunun bir çözümü warmı ?
herkeste öle kardeşim sabredin hile tekrar eski menüsüne dönecek
en az 200 kere bastımyine açılmadı
başarılı dedi hileye baktım hala Wait For acces memoryhackers.org diyoArrow' Alıntı:Metehanbabq' Alıntı:Arrow' Alıntı:nospam' Alıntı:S.a kolay gelsin hocam hile açılınca bende hile ekranı bulanık geliyor yazılar okunmuyor bunun bir çözümü warmı ?
açılmayan ne kardeşim söyle yardımcı olalım
Metehanbabq' Alıntı:başarılı dedi hileye baktım hala Wait For acces memoryhackers.org diyoArrow' Alıntı:Metehanbabq' Alıntı:Arrow' Alıntı:nospam' Alıntı:S.a kolay gelsin hocam hile açılınca bende hile ekranı bulanık geliyor yazılar okunmuyor bunun bir çözümü warmı ?
Arrow' Alıntı:Metehanbabq' Alıntı:başarılı dedi hileye baktım hala Wait For acces memoryhackers.org diyoArrow' Alıntı:Metehanbabq' Alıntı:Arrow' Alıntı:herkeste öle kardeşim sabredin hile tekrar eski menüsüne dönecek
kardeşim bir gün falan sabret hile zaten eski menüsüne dönecek reklam sistemide güncellenecek
http://memoryhackers.org/konu-dword-6-9-menu-gelmeme-sorunu.mh bu konuyu iyi oku menü gelicektir kardeşimByTurkishBoy' Alıntı:Aqa Directx11 indirdim hile aktif edildi dio kapatıom Msloaderi oyuna giriyorum menü gözükmüyor
cevaplarsan sevinirim
hile tekrar eski menüsüne dönücektir şimdilik böyle idare edin tavsiyem baska karakterler seçmenfurkanferman150' Alıntı:Abi Karekter Hilesi bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?