Arrow' Alıntı:omerbaban85' Alıntı:Bakım Ne Zaman Biter Bide Dövme Nasıl Kullanılır
qibrahim' Alıntı:Arkadaşlar çalışıyo mu hack
evet hemde süperrr
sabredin kardeşim bakım bitince bilgi verilecektir zaten
beratnaci' Alıntı:Arrow' Alıntı:omerbaban85' Alıntı:Bakım Ne Zaman Biter Bide Dövme Nasıl Kullanılır
qibrahim' Alıntı:Arkadaşlar çalışıyo mu hack
evet hemde süperrr
sabredin kardeşim bakım bitince bilgi verilecektir zaten
tahminen ne zmn biter kardeşim
emr126' Alıntı:ddsadsasadasdsadsasdasad
beratnaci' Alıntı:beratnaci' Alıntı:tamer1221' Alıntı:Aga yapamadım Ama Olsun Yapanlar Var Onlar Kullansada Yeter
arkadaşım sana yardım edebilirim ? Bak eğer netFramework u yüklemissen ve menü gelmiyorsa Directx9 yüklemelisn (http://www.gezginler.net/indir/directx.html) eğer directx9 indirmissen ve menü gelmiorsa demekki directx9 sende winrar arşivlenerek inmiştir eğer winrar arşivli deilse setup DXSETUP u çalıştırmamıssındır eğer bunları yaptıgın halde gelmiyorsada hileyi ilk başta wolteam ts klasörü yerine başka bir şeyi seçmişsindir ayrıca(((( http://www.dosya.tc/server2/v8hwsv/Dller.rar.html)))))))) bu linkden dlleri indirip = Bilgisayar/Yerel Disk C:/Windows sysWOW64 ün içine atarsan sorun düzelecektir Bu Anlattıklarım Sorununu en Az %90 a kadar çözmelidir çözemessen bana msj at sana teamwieverden yapıyım kardeşim
tm ban sebebi ama kolum arıdı yaza yaza nbmArrow' Alıntı:emr126' Alıntı:ddsadsasadasdsadsasdasad
saçma sapan yorumlar ban sebebidir insan gibi yorum yapın kardeşim
Arrow' Alıntı:Osbourne61' Alıntı:Merhaba , bende oyun küçük ekran , dediğiniz gibi Çözünürlük ayarlarına girdim ama olmadı.Ne yapabilirim ?
oyun kücük ekran değil kardeşim sadece menü küçük oyun içinde tam ekran olur zaten ayarlarla oynamamanı tavsiye ederim aksi halde oyundan atılabilirsin
Sağolasın , denerim
Nader11ndeu' Alıntı:Güncellendi.
Nader11ndeu' Alıntı:Güncellendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?