- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #29,741
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Konuyu okuman yeterli.justear' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Güncellendi.
hile onaya basınca bakımdayız uyarısı alıyorum hocam,ne yapmam gerekli güncellendi demişsin tekrardan mı yüklemeliyim şimdi ?
Nader11ndeu' Alıntı:Konuyu okuman yeterli.justear' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Güncellendi.
hile onaya basınca bakımdayız uyarısı alıyorum hocam,ne yapmam gerekli güncellendi demişsin tekrardan mı yüklemeliyim şimdi ?
umutatak' Alıntı:Reklam Sistemi Nasıl Olcak ? Hile Onaya Basıyorum Bakımdayız. Diyor ?
merkeli05' Alıntı:kardeşim yazılar yeşil olmuyor ve bakımdayız yazıyor
Arrow' Alıntı:merkeli05' Alıntı:kardeşim yazılar yeşil olmuyor ve bakımdayız yazıyor
kardeşim hileyi yönetici olarak çalıştırın site üyeliğinizi girin siteden herhangi bir reklama tıklayın yazılar yeşil olacaktır
yav kardeşim hile onaya basmıcaksınız site içi rekkklamlara tıklıcaksınız sitenin içinde herhangi bir rekkklama tıkla yesil olucaktırapobab' Alıntı:Arrow' Alıntı:merkeli05' Alıntı:kardeşim yazılar yeşil olmuyor ve bakımdayız yazıyor
kardeşim hileyi yönetici olarak çalıştırın site üyeliğinizi girin siteden herhangi bir reklama tıklayın yazılar yeşil olacaktır
alakası yok bakımdayız yazısı cıkıyo
necatiarguz' Alıntı:reklam onayı yeri bakımdayız diyor bakımdamısınız ???
gfhgfhg' Alıntı:necatiarguz' Alıntı:reklam onayı yeri bakımdayız diyor bakımdamısınız ???
qoresma1' Alıntı:Arrow kardeşim r€klæmları göremedim ya bir yardımcı olsan
Arrow' Alıntı:qoresma1' Alıntı:Arrow kardeşim r€klæmları göremedim ya bir yardımcı olsan
sitenin içinde konuların üstündeki reklamı tklıcaksın kardeşim
aynen öyle bende yapamadımTwixo' Alıntı:Arrow' Alıntı:qoresma1' Alıntı:Arrow kardeşim r€klæmları göremedim ya bir yardımcı olsan
sitenin içinde konuların üstündeki reklamı tklıcaksın kardeşim
Sıte ıcersındekı****** tıklamama ragmen hıle aktıf olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?