baroniko116' Alıntı:hile onay tuşu kayıp
furkanferman150' Alıntı:Abi ben hileye giriyorum kırmızı kalıyo
siteye girdiğimde sarı olmuyo neden ?
Açil Yardım !!!!!!!!!!!!!!!
baahcohaip' Alıntı:güncel link nerede
hallettim şimdi ancak yine hile onay butonu çıkmıyorArrow' Alıntı:baahcohaip' Alıntı:güncel link nerede
bu sayfanın başında kardeşim altlara dogru in linki görüceksin
kardeşim hile onay butonuna basmıcaksınız anasaydada herhangi bir reklama tıklıcaksınız tavsiyem anasayfada konuların üstündeki reklamı tıklaman eger olmazsa hileyi kapat yönetici olarak çalıştır bidaha denebaahcohaip' Alıntı:hallettim şimdi ancak yine hile onay butonu çıkmıyorArrow' Alıntı:baahcohaip' Alıntı:güncel link nerede
Arrow' Alıntı:kardeşim hile onay butonuna basmıcaksınız anasaydada herhangi bir reklama tıklıcaksınız tavsiyem anasayfada konuların üstündeki reklamı tıklaman eger olmazsa hileyi kapat yönetici olarak çalıştır bidaha denebaahcohaip' Alıntı:hallettim şimdi ancak yine hile onay butonu çıkmıyorArrow' Alıntı:baahcohaip' Alıntı:güncel link nerede
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kardeşimtamer1221' Alıntı:beratnaci' Alıntı:beratnaci' Alıntı:tamer1221' Alıntı:Aga yapamadım Ama Olsun Yapanlar Var Onlar Kullansada Yeter
arkadaşım sana yardım edebilirim ? Bak eğer netFramework u yüklemissen ve menü gelmiyorsa Directx9 yüklemelisn (http://www.gezginler.net/indir/directx.html) eğer directx9 indirmissen ve menü gelmiorsa demekki directx9 sende winrar arşivlenerek inmiştir eğer winrar arşivli deilse setup DXSETUP u çalıştırmamıssındır eğer bunları yaptıgın halde gelmiyorsada hileyi ilk başta wolteam ts klasörü yerine başka bir şeyi seçmişsindir ayrıca(((( http://www.dosya.tc/server2/v8hwsv/Dller.rar.html)))))))) bu linkden dlleri indirip = Bilgisayar/Yerel Disk C:/Windows sysWOW64 ün içine atarsan sorun düzelecektir Bu Anlattıklarım Sorununu en Az %90 a kadar çözmelidir çözemessen bana msj at sana teamwieverden yapıyım kardeşim
Aga olmuştu bi kaç gün önce yorumu değişmeyi unutmuşum sağol yinede zaten directx de sorun varmış directx 11 kurdum oldu.
alpopcorn245' Alıntı:Arkadaşlar bnde siteye girince üst bölümde hile onay yazısı çıkmıyr nededini bilen varsa acil lütfen bi yardım yada başkasındada böyle oluyorsa
mustafa29' Alıntı:alpopcorn245' Alıntı:Arkadaşlar bnde siteye girince üst bölümde hile onay yazısı çıkmıyr nededini bilen varsa acil lütfen bi yardım yada başkasındada böyle oluyorsa
Kardes artik onay yazsinin yerine r e k l a m l a r var videoyodan bak gorursun r e k l a m l a r a basacaksin sitedeki sonra en uste sitede ansayfa uye listesi yaziyor anasayfaya bas yesil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?