Pirates42' Alıntı:biriniz cevap verecekmisiniz artık reklam sitemi olmuoyr yeni sekmeden memoryhackers ın sekmesi gelmiyorr !!!! tamam eyvallah bize hileyi sağlıoyrsunuz ama reklam sistemi olmuyor !!!
ahmetarda3434' Alıntı:sizi çok seviyorum :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: iyi hile olmuş saygılar:heart: :heart: :heart: :heart:
sabahtan beri aynı şeyi tekrar tekrar yapıp durdum olmuyorr !!!Arrow' Alıntı:Pirates42' Alıntı:biriniz cevap verecekmisiniz artık reklam sitemi olmuoyr yeni sekmeden memoryhackers ın sekmesi gelmiyorr !!!! tamam eyvallah bize hileyi sağlıoyrsunuz ama reklam sistemi olmuyor !!!
hileyi yönetici olarak çalıştırın çıkan pencereyi alta alın anasayfadaki konun üstündeki reklamı garanti olması için 2 kez tıklayın eger yesil olmazsa hilenin penceresini tekrar kapatıp tekrar yönetici olarak acın bunu yesşil olana kadar deneyin çünkü bendede bazen öle oluyor bu şekilde sorunumu çözüyorum
Axe' Alıntı:DaggerTk' Alıntı:Hayırlısı Olur İnşallah...
inşallah hepimize hayırlı olur.
ö.m at istersen yardımcı olabilirim.kadirkurtsa' Alıntı:Tamer kardeşim tw versem bi yardımcı olabilirmisin
merkeli05' Alıntı:adamlar çalışıyor az saygı duyun saygılar tüm çalışanlara
herkes senin gibi düşünse keşke
whatever' Alıntı:ne zaman ı kurmak kesmek ben olsun WT error code 10012.......ve sonra bir süre sonra oyun çöküyor.........ne zaman ı kaldırmak cshell.dll ve object.lto dışarı img Klasör....oyun
eserler ince.......lütfen yardım et :cry: !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?