emirb2413' Alıntı:uyku modda adam reslenmiyor nedeni needir güncelleme gelecek mi?
Arrow' Alıntı:oguz67' Alıntı:abi bende herşey geliyorr fakat 2 3 el oynadıktan sonra hatta bazen en başta oyuna girerken direk atıyo lütfen çözüm varmı lütfen çözüm verin cevapları bekliyorum arkadaşlar...
hile zaten güncelleniyor kardeşim hatalar giderildi bi aksilik olmazsa büyük bir ihtimal yarın paylaşılacaktır şimdilik böyle idare edin
uyku modunda adam reslenmiyor bu çözülürmü?
ya sen melekmisin ya hade gene iyisin aldım repiArrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:uyku modda adam reslenmiyor nedeni needir güncelleme gelecek mi?
Arrow' Alıntı:oguz67' Alıntı:abi bende herşey geliyorr fakat 2 3 el oynadıktan sonra hatta bazen en başta oyuna girerken direk atıyo lütfen çözüm varmı lütfen çözüm verin cevapları bekliyorum arkadaşlar...
hile zaten güncelleniyor kardeşim hatalar giderildi bi aksilik olmazsa büyük bir ihtimal yarın paylaşılacaktır şimdilik böyle idare edin
uyku modunda adam reslenmiyor bu çözülürmü?
kardeşim tabiki resleyemezsin çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsun bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahlarla veya ana silahı kullanıp adam resleyebilirsiniz
muratdybkral' Alıntı:ARTIK YAŞİL OLMUYOR.........
RetroGames_YT' Alıntı:hilede sorun var 10 dk önce kullandım şimdi kırmızı sarı ve yeşil olmuyor
ayn
1yigitcan1' Alıntı:hilede sorun var 10 dk önce kullandım şimdi kırmızı sarı ve yeşil olmuyor
RetroGames_YT' Alıntı:hilede sorun var 10 dk önce kullandım şimdi kırmızı sarı ve yeşil olmuyor
ayn
KimyasalViru' Alıntı:RetroGames_YT' Alıntı:hilede sorun var 10 dk önce kullandım şimdi kırmızı sarı ve yeşil olmuyor
ayn
aynen aynısı bendede oluyor
dogan34' Alıntı:Hile şimdi gitti bendede sarı dahi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?