https://support.google.com/chrome/answer/95417?hl=tr bu linkenten gir bak tarayıcını choreme sabitlersinMelihreis007' Alıntı:Millet Bende Hile Çalışmıyor Dediklerinin Hepsinin Aynısını Yapıyorum Giriş Yapıyorum Hala Yazı Kırmızı? Yokmu Anlayan?
Nader11ndeu' Alıntı:Yavaş Yüklenin herkese yetecek kadar var
BiaxeCAE' Alıntı:Beynim Yandı
kardeşim yazılar yeşil olmuyor sorun nedir ?Axe' Alıntı:BiaxeCAE' Alıntı:Beynim Yandı
ne için hayırdır ?
00000berke0' Alıntı:Abi 4 Aydır falan siteye uğramıyorum ama eski bir üyeyim Sonunda kavuştum ! Abi klasörü açtığımda WolfteamTS Klasörü gelmiyor ne yapmam gerekebilir bana bilgi verir misiniz Lütfen cevap verin
MemoryHackers.<3
turker71' Alıntı:00000berke0' Alıntı:Abi 4 Aydır falan siteye uğramıyorum ama eski bir üyeyim Sonunda kavuştum ! Abi klasörü açtığımda WolfteamTS Klasörü gelmiyor ne yapmam gerekebilir bana bilgi verir misiniz Lütfen cevap verin
MemoryHackers.<3
C ye gir joygame gir orda yoksa d'ye bak kesin oradadır olmassa başlattan çalıştır tıkla ordan ara
Osman123123' Alıntı:Ya ben yanlıslıkla MHloader i sildim yeniden setup u kurarken Yanlış Yeri Seçtiniz wolftü Burada Değil !!! hatasını alıyorum PLS Çözüm PLS :exclamation: :heart:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?