Arrow' Alıntı:Osman123123' Alıntı:lala12348' Alıntı:Osman123123' Alıntı:Ya ben yanlıslıkla MHloader i sildim yeniden setup u kurarken Yanlış Yeri Seçtiniz wolftü Burada Değil !!! hatasını alıyorum PLS Çözüm PLS :exclamation: :heart:
kardeşim selecet wolftü path a tıkla c den joygameyi sec ordanda wolftü ts sorun çözülür
Kardeş zaten öle yaptım WolfteamTS yi seçtiğim halde Yanlış Yeri Seçtiniz wolftü Burada Değil !!! Hatasını alıyorum :dodgy: :-/ :huh:
yanlışlıkla mh loaderi nasıl sildiniz anlamadım :huh: ama oyunu silip tekrar yükleyin sorun düzelir kardeşim
Arrow sendemi bilmiyon veledmisiniz amk Hileyi wolftü kapalıyken kuracaksınız !!!!! Açıkken burası wolftü degil diyor wolftü kapalıyken hileyi kurun bu kadar basitturker71' Alıntı:Arrow' Alıntı:Osman123123' Alıntı:lala12348' Alıntı:Osman123123' Alıntı:Ya ben yanlıslıkla MHloader i sildim yeniden setup u kurarken Yanlış Yeri Seçtiniz wolftü Burada Değil !!! hatasını alıyorum PLS Çözüm PLS :exclamation: :heart:
kardeşim selecet wolftü path a tıkla c den joygameyi sec ordanda wolftü ts sorun çözülür
Kardeş zaten öle yaptım WolfteamTS yi seçtiğim halde Yanlış Yeri Seçtiniz wolftü Burada Değil !!! Hatasını alıyorum :dodgy: :-/ :huh:
yanlışlıkla mh loaderi nasıl sildiniz anlamadım :huh: ama oyunu silip tekrar yükleyin sorun düzelir kardeşim
BayBey' Alıntı:Arkadaşlar bende google chrome tarayıcı var fakat varsayılan olarak görüntüleyemiyorum nedenini bile yardımcı olabilirmi ?
yaptım onu yine olmadı kardeşim sitede reklam gözükmüyorhilecimamo' Alıntı:baho563' Alıntı:reklam yookkkkkkkkk
reklam yok hiç sarı olmuyor kırmızı kalıyor r€klæmları göremiyorum sitede
kardeş ''ADBLOCK'' falan varsa kaldır birde öyle dene
cankolpa135' Alıntı:116513fghjkjhgfdfghjkjhgjkjh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?