mertduran296
M
Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:REKLAMA FALAN TIKLADIM SARI OLDU YEŞİL OLMYOR AMA ? RESİMDE ATABİLİRİM YADA ÖZELDEN MSJ ATIN TEAMWİEWER YADA ALPEMİX VEREYİM SİZ YAPIN ??
Kardeş Bu Sorun Sadece Sende Deil Ne Yazık Ki Hile En Yakın Zamanda Düzelecektir . Sabırla Bekleyin :exclamation:
Nader11ndeu' Alıntı:Yavaş Yüklenin herkese yetecek kadar var
kalpsiz19' Alıntı:Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:REKLAMA FALAN TIKLADIM SARI OLDU YEŞİL OLMYOR AMA ? RESİMDE ATABİLİRİM YADA ÖZELDEN MSJ ATIN TEAMWİEWER YADA ALPEMİX VEREYİM SİZ YAPIN ??
Kardeş Bu Sorun Sadece Sende Deil Ne Yazık Ki Hile En Yakın Zamanda Düzelecektir . Sabırla Bekleyin :exclamation:
EN YAKINDA AMA NE ZAMAN SABREDEMİYORUZ BELKİ DİER ARKADAŞLARDA SABIRLI OLAMIYOR NASIL OLCAK PEKİ
Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:REKLAMA FALAN TIKLADIM SARI OLDU YEŞİL OLMYOR AMA ? RESİMDE ATABİLİRİM YADA ÖZELDEN MSJ ATIN TEAMWİEWER YADA ALPEMİX VEREYİM SİZ YAPIN ??
EN YAKINDA AMA NE ZAMAN SABREDEMİYORUZ BELKİ DİER ARKADAŞLARDA SABIRLI OLAMIYOR NASIL OLCAK PEKİ
Kardeş Şu Anda Hack Aktif Sabırsızca Kullanabilirsiniz
Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:Osman123123' Alıntı:kalpsiz19' Alıntı:REKLAMA FALAN TIKLADIM SARI OLDU YEŞİL OLMYOR AMA ? RESİMDE ATABİLİRİM YADA ÖZELDEN MSJ ATIN TEAMWİEWER YADA ALPEMİX VEREYİM SİZ YAPIN ??
Kardeş Şu Anda Hack Aktif Sabırsızca Kullanabilirsiniz
mrnefer' Alıntı:Ya ben de yönetici olarak çalıştırdım fakat giriş de yaptım sarı olmadı neden?
Osman123123' Alıntı:mrnefer' Alıntı:Ya ben de yönetici olarak çalıştırdım fakat giriş de yaptım sarı olmadı neden?
Hack i açtığında açılan iki sekmeden birini tut ve alta al toplam iki sekme olcak bide öle dene . Büyük İhdimalle Olcaktır .
Evt gençler şu anda sizde hack de yeşil olmuyorsa kırmızıda kalıyorsa ÇÖZÜM ALTTA :exclamation:
1 - Hileyi Yönetici Olarak Çalıştır
2 - Açılan 2 Sekmeden birini tut ve alta al toplam 2 sekme olcak
3 - Yazıların yeşil olması lazım
Eğer olmassa 2 . Çözüm Altta
1 - (5 - 6 ) Kere Hileyi Yönetici Olarak Çalıştır Biri Yeşil Olcaktır .
TekATANZED' Alıntı:Osman123123' Alıntı:mrnefer' Alıntı:Ya ben de yönetici olarak çalıştırdım fakat giriş de yaptım sarı olmadı neden?
Hack i açtığında açılan iki sekmeden birini tut ve alta al toplam iki sekme olcak bide öle dene . Büyük İhdimalle Olcaktır .
Evt gençler şu anda sizde hack de yeşil olmuyorsa kırmızıda kalıyorsa ÇÖZÜM ALTTA :exclamation:
1 - Hileyi Yönetici Olarak Çalıştır
2 - Açılan 2 Sekmeden birini tut ve alta al toplam 2 sekme olcak
3 - Yazıların yeşil olması lazım
Eğer olmassa 2 . Çözüm Altta
1 - (5 - 6 ) Kere Hileyi Yönetici Olarak Çalıştır Biri Yeşil Olcaktır .
Kardeş link güncelle girmiyo dosya.co dan atin sunu
BEYLER LİNK GÜNCELLEYİN AD FLY DAN OLMUYO DOSYA.CO DAN FELAN ATİN ! LİNK KIRIK GOZUKUYO
LİNKİ GÜNCELLE GİRMİYO! http://hizliresim.com/r96kDV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?