Üye
WaoSia26' Alıntı:Adamsn taşaklarını kızlar kemirsin abi
GUVENNN' Alıntı:beynım yandı
xxbornkillerxx' Alıntı:bende google chrome varsayılan tarayıcı ancak loaderı yonetıcı oalrak calıstırdığımda otamatik oalrak site açılmıyor ben kendim chrome dan siteye giriyorum yazılar sarı oluyor ama key li sayfa açılmadığı için hile yi kullanamıyorum daha önceden bi sorun yoktu google chrome bişey oldu güncellendi galiba artık olmuyor loaderı tekrar tekrar yukledım ama olmadı yardım edermisiniz
Arrow' Alıntı:xxbornkillerxx' Alıntı:bende google chrome varsayılan tarayıcı ancak loaderı yonetıcı oalrak calıstırdığımda otamatik oalrak site açılmıyor ben kendim chrome dan siteye giriyorum yazılar sarı oluyor ama key li sayfa açılmadığı için hile yi kullanamıyorum daha önceden bi sorun yoktu google chrome bişey oldu güncellendi galiba artık olmuyor loaderı tekrar tekrar yukledım ama olmadı yardım edermisiniz
hile zaten güncelleniyor kardeşim onu denersin eğer ondada böle hata alırsan yaz çözümüne bakarız
saolOsman123123' Alıntı:baskancan' Alıntı:çok güzel abi çok begendim bu arda windows 10 da çalışıyormu
Kardeşim Windows 7 32-64 Bit: ÇalışıyorWindows 8 32-64 Bit: ÇalışıyorWindows 8.1 32-64 Bit: ÇalışıyorWindows 10 32-64 Bit: Çalışıyor
Yani Evt Çalışıyor . :blush:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?