aga sen softnyx serverlerde çalışıyor demişsinde aeria bide joygame seçeneğini vermişsin hilede o halde hangisini seçcez girebilmek için softnyx serverlerde
pcm 32 bit ama 86 gösteriyo ve herşeyi yapıyorum girerken vip filan logeded de diyo fakat oyun girdiğimde sol üstte olmuyo dirext 9 u indirdim kurdum yeniden aşlattım yeniden girmedim yine olmadı 11 i de indirdim yenğiden başlatrtım gitdim yine oolmadı olmuyor aq
Aeria için Softynx launcherle setupu kurabilirsin fark eden bişey yok bütün serverlerde çalışıyor ben denedim hepsinde. Eski hilenin dosyasını silip tekrardan indirin ve kurun en baştan giriş yapın ve hileyi güle güle kullanabilirsiniz
Aeria için Softynx launcherle setupu kurabilirsin fark eden bişey yok bütün serverlerde çalışıyor ben denedim hepsinde. Eski hilenin dosyasını silip tekrardan indirin ve kurun en baştan giriş yapın ve hileyi güle güle kullanabilirsiniz
kardeşim benim sordugum softnyx için aeria için değil öyle bi seçenek yok softnyx te tam oyuna giriyon odaya giriyon başladıgında harita görünüyo ya bölümün işte tam o sırada tamamen atıyo