BANA ANLATIRMISINFırtınaGazi' Alıntı:burakkp41' Alıntı:BEYLER *** ZORUYLA LOADER'I YEŞİL YAPTIM 5 DKKA SİTEDE DOLAŞTIM ZORLA OLDU DENEYİN Bİ
kardeşim yapmayı bilmiyosan tw ve face ver yardım ederim
TCReviVaL' Alıntı:BEYLER YESIL YAZI NASIL YAPIYORSUNUZ YA
BANA ANLATIRMISINFırtınaGazi' Alıntı:burakkp41' Alıntı:BEYLER *** ZORUYLA LOADER'I YEŞİL YAPTIM 5 DKKA SİTEDE DOLAŞTIM ZORLA OLDU DENEYİN Bİ
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar hilenin loaderini açtığınızda sizi sayfaya yönlendirecektir. Yani Memoryhackers forumuna. Siz foruma yönlendirildiğinizde sayfa doğal olarak beyaz olarak gelecektir. Sayfa yüklenene kadar yani forum sayfası ekranın boş yerlerine sürekli durmadan tıklayın. Bi kaç deneme sorna göreceksiniz ki yazılar yeşil olmuş olacak iyi hileler iyi forumlar
Kardeşim Joygame'in PC'inde '' C '' diskinde olmasına dikkat et. Seçeceğin klasör. Yerel Disk C: >> Joygame >> WolfteamTS bu şekilde seçiceksin. Dikkat et WolfteamTS klasörünün içerisinde herhangi bi klasör değil. Direk WolfteamTS klasörünü seçmen gerek sonrasında setupu tamamlayıp loaderini yükleyebilirsin. İyi hileler iyi forumlarosman38' Alıntı:bende açılmıyor neden agcil wolftü ts seçme yerinde wolfteamtsyi seçiyom herşeyi aynı yapıyom ama olmuyo seçiyom yanlış yeri seçtiniz bura wolftü deyil diyo agcil yardım...
burdan ozel olarak konusulmuyormu ?FırtınaGazi' Alıntı:TCReviVaL' Alıntı:BEYLER YESIL YAZI NASIL YAPIYORSUNUZ YA
anlatırım kardeşim tw ve face ver hallederiz
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar hilenin loaderini açtığınızda sizi sayfaya yönlendirecektir. Yani Memoryhackers forumuna. Siz foruma yönlendirildiğinizde sayfa doğal olarak beyaz olarak gelecektir. Sayfa yüklenene kadar yani forum sayfası ekranın boş yerlerine sürekli durmadan tıklayın. Bi kaç deneme sorna göreceksiniz ki yazılar yeşil olmuş olacak iyi hileler iyi forumlar
TCReviVaL' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:wolftü Aeria serverlinde şu an için sıkıntı var sanırım. Loader yeşil olsa dahi hile menüsü gelmiyor. Acaba menüde mi sıkıntı var diye Türkde denedim ve hileye giriş yaptım sadece şu an için Aeria serverlerinde çalışmıyor hile. Umarım yöneticiler bu soruna bi çözüm bulabilir. Kolay gelsin hayırlı hileler hayırlı forumlar
kardes nasıl yesıl yazı yaptın
TCReviVaL' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar hilenin loaderini açtığınızda sizi sayfaya yönlendirecektir. Yani Memoryhackers forumuna. Siz foruma yönlendirildiğinizde sayfa doğal olarak beyaz olarak gelecektir. Sayfa yüklenene kadar yani forum sayfası ekranın boş yerlerine sürekli durmadan tıklayın. Bi kaç deneme sorna göreceksiniz ki yazılar yeşil olmuş olacak iyi hileler iyi forumlar
KARDESIM BANA YARDIM EDERMISIN LUTFEN
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar hilenin loaderini açtığınızda sizi sayfaya yönlendirecektir. Yani Memoryhackers forumuna. Siz foruma yönlendirildiğinizde sayfa doğal olarak beyaz olarak gelecektir. Sayfa yüklenene kadar yani forum sayfası ekranın boş yerlerine sürekli durmadan tıklayın. Bi kaç deneme sorna göreceksiniz ki yazılar yeşil olmuş olacak iyi hileler iyi forumlar
Nasıl Bi yardım kardeşim söylersen destek olmaya çalışayım ?
TCReviVaL' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:wolftü Aeria serverlinde şu an için sıkıntı var sanırım. Loader yeşil olsa dahi hile menüsü gelmiyor. Acaba menüde mi sıkıntı var diye Türkde denedim ve hileye giriş yaptım sadece şu an için Aeria serverlerinde çalışmıyor hile. Umarım yöneticiler bu soruna bi çözüm bulabilir. Kolay gelsin hayırlı hileler hayırlı forumlar
kardes nasıl yesıl yazı yaptın
Kardeşim loaderi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, seni direk MemoryHackers forum sayfasına atacaktır. Forum sayfasına geldiğinde sayfa yüklenene kadar, sayfanın herhangi bi boş yerine maouse ile sürekli tıkla hiç durmadan. Bi kaç kez aynı şekilde denedikten sonra yazıları yeşile çevirebilirsin.TCReviVaL' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar hilenin loaderini açtığınızda sizi sayfaya yönlendirecektir. Yani Memoryhackers forumuna. Siz foruma yönlendirildiğinizde sayfa doğal olarak beyaz olarak gelecektir. Sayfa yüklenene kadar yani forum sayfası ekranın boş yerlerine sürekli durmadan tıklayın. Bi kaç deneme sorna göreceksiniz ki yazılar yeşil olmuş olacak iyi hileler iyi forumlar
Nasıl Bi yardım kardeşim söylersen destek olmaya çalışayım ?
yesıl yazılarının cıkması ıcın yardım etmenı ıstıyorumda
emocuk' Alıntı:abi bende hileyi yönetici olarak açıyorum ama sayfa gelmio sayfaya giriorum kendim sonra yazılar sarı oluyo hep uğraşıyorum ama yeşil olmuyo yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?