Üye
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Arkadaşlar, envanter hilesini, infinite ammo ve no reload hilesini kapatırsanız. Uyku modlarında adam resleyebilirsiniz. Eğer hileyi belli etmemek isterseniz Special Karakterleri Name Esp'i no spread ve croshairi açarsanız çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. Headshot hilesinde 0 hit gözüktüğü için hile olduğunuz belli olur. Ateş & barut ve Raynor & Bane aldığınızda karakterin kafası gözükmez ve yine hile olduğunuz belli olur. Mümkün mertebe bunları kullanmazsanız hile olduğunuz belli olmaz çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz.
HAYIR BENDE ÇALIŞIYOR SORUN NE SENİNselimyigittt' Alıntı:burakkp41' Alıntı:BEYLER *** ZORUYLA LOADER'I YEŞİL YAPTIM 5 DKKA SİTEDE DOLAŞTIM ZORLA OLDU DENEYİN Bİ
şuan çalışmıyor nedenini biliyormusunuz?
Serkan01905' Alıntı:Arkadaşlar, envanter hilesini, infinite ammo ve no reload hilesini kapatırsanız. Uyku modlarında adam resleyebilirsiniz. Eğer hileyi belli etmemek isterseniz Special Karakterleri Name Esp'i no spread ve croshairi açarsanız çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. Headshot hilesinde 0 hit gözüktüğü için hile olduğunuz belli olur. Ateş & barut ve Raynor & Bane aldığınızda karakterin kafası gözükmez ve yine hile olduğunuz belli olur. Mümkün mertebe bunları kullanmazsanız hile olduğunuz belli olmaz çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz.
yasinog05' Alıntı:SHİFT+NUMPAD 0 YAP YADA SHİFT+İNSERT YAPMortdecai' Alıntı:Biz INS tuşuna ve hiçbir şey olmuyor
I press insert and nothing show up
Help Yardım
xxbornkillerxx' Alıntı:loaderı yönetici olarak çalıştırıyorum google chrome otamatik açılmıyor ama varsayılan tarayıcı şu anda help me please
Kurt avı olayını zaten açtığın konuda cevap olarak yazdım, Wolf özelliklerinde YP arttırmayı açmaz isen ve yerden koşmayı ara sıra bırakıp tekrar devam edersen pek belli etmezsin. Çünkü yerden koşma sınırsız değil normalde. Ama hiledeki sınırsız şekilde yerden koşabiliyor. Eğer buna dikkat edersen zaten pek bi sıkıntı olmaz. Ama Wolf ability x4'ü açarsan eğer damagelerin ciddi manada yükselir takla ile 240 hp'yi tekte alabilirsin bu biraz dikkat çeker o yüzden bi kaç wolf ball atıp canını indirip öyle takla atmaya çalış en azından hp'si düşükken attığın taklanın gücünü yadırgamazlar. Bu şekilde belli etmemiş olursun iyi oyunlar iyi forumlarSonburjuvaTR' Alıntı:Serkan01905' Alıntı:Arkadaşlar, envanter hilesini, infinite ammo ve no reload hilesini kapatırsanız. Uyku modlarında adam resleyebilirsiniz. Eğer hileyi belli etmemek isterseniz Special Karakterleri Name Esp'i no spread ve croshairi açarsanız çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. Headshot hilesinde 0 hit gözüktüğü için hile olduğunuz belli olur. Ateş & barut ve Raynor & Bane aldığınızda karakterin kafası gözükmez ve yine hile olduğunuz belli olur. Mümkün mertebe bunları kullanmazsanız hile olduğunuz belli olmaz çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz.
KARDEŞ KURT AVINDA İNSANDA CAN ARTMIYOR ? BİRDE WOLF ÖZELLİKLERİNİ AÇARSAK TAKLA FALAN SIKINTI OLUYOR MU HİLENİN BELLİ OLMASINDA?
fasmeda3399' Alıntı:Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?
Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?