xxmago1xx
X
Hello magoxxmago1xx' Alıntı:selamün aleiküm
Sorun benimle görünmüyor kesmek pencereyi oyun içi olduğunu bugün beri var.
Ben kontrol etmek ana sayfasında yapılıyor, normal başlatıcısı başlatmak, pencere yeşil olacak, ben kurt ekibi başlar ama hiçbir şey oyun kesmek olmadan normal şekilde başlar, olur
Ben Türk değil, tüm google translator- ile çevrilmiş olabilir
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Hello magoxxmago1xx' Alıntı:selamün aleiküm
Ben kontrol etmek ana sayfasında yapılıyor, normal başlatıcısı başlatmak, pencere yeşil olacak, ben kurt ekibi başlar ama hiçbir şey oyun kesmek olmadan normal şekilde başlar, olur
Just say, which server are you playing now ? wolftü Aeria or Türk ?
he is playing Aeria [DE]
Thanks for inf, dword VİP hack dont work to wolftü Aeria servers now. The problem will be solved as soon as possible . Good Games and good forumsXXzelimXX' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Hello magoxxmago1xx' Alıntı:selamün aleiküm
he is playing Aeria [DE]
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Thanks for inf, dword VİP hack dont work to wolftü Aeria servers now. The problem will be solved as soon as possible . Good Games and good forumsXXzelimXX' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Hello magoxxmago1xx' Alıntı:selamün aleiküm
he is playing Aeria [DE]
thank you very much, have a nice bayram. Assalamu aleikum warahmatullah
XXzelimXX' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Thanks for inf, dword VİP hack dont work to wolftü Aeria servers now. The problem will be solved as soon as possible . Good Games and good forumsXXzelimXX' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Hello magoxxmago1xx' Alıntı:selamün aleiküm
he is playing Aeria [DE]
thank you very much, have a nice bayram. Assalamu aleikum warahmatullah
Not problem :'r welcome, Have a nice day.
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:fasmeda3399' Alıntı:Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?
Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?.
Hangi serverde oynamaya çalışıyorsun yazarsan destek olmaya çalışayım ?
fasmeda3399' Alıntı:♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:fasmeda3399' Alıntı:Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?
Beyler Ben Hileyi açıyoum yazılar yeşil oluyor Oyuna giriş yapıyorum beni tekrar siteye atıyor menü gelmiyor hilenin Bi çözüm war mı ?.
Hangi serverde oynamaya çalışıyorsun yazarsan destek olmaya çalışayım ?
TRDE KARDEŞİM JOYGAME
alican1232' Alıntı:arkadaş güncelledinizmi belli degil insert le hile menüsü gelmiyo yazılar sarı kalıyo site otomatik kapanıyo bi işide düzgün yapın yöneticiler
SonburjuvaTR' Alıntı:Serkan01905' Alıntı:Arkadaşlar, envanter hilesini, infinite ammo ve no reload hilesini kapatırsanız. Uyku modlarında adam resleyebilirsiniz. Eğer hileyi belli etmemek isterseniz Special Karakterleri Name Esp'i no spread ve croshairi açarsanız çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. Headshot hilesinde 0 hit gözüktüğü için hile olduğunuz belli olur. Ateş & barut ve Raynor & Bane aldığınızda karakterin kafası gözükmez ve yine hile olduğunuz belli olur. Mümkün mertebe bunları kullanmazsanız hile olduğunuz belli olmaz çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz.
KARDEŞ KURT AVINDA İNSANDA CAN ARTMIYOR ? BİRDE WOLF ÖZELLİKLERİNİ AÇARSAK TAKLA FALAN SIKINTI OLUYOR MU HİLENİN BELLİ OLMASINDA?
Malesef kurt avı modu açarsanda değişen bişey olmayacaktır. Hile ile giriş yaptığında HP'niz yükselmez. Sadece damage yediğinizde tekrar normaldeki canınıza yükselir. Örneğin 250 ise damage yediğinizde 140'a düştünüz, ateş etmeye başlayınca tekrar canınız 250 olacaktır. Ama normaldeki gibi 650'lere çıkmayacaktır. İyi oyunlar iyi forumlarSerkan01905' Alıntı:alican1232' Alıntı:arkadaş güncelledinizmi belli degil insert le hile menüsü gelmiyo yazılar sarı kalıyo site otomatik kapanıyo bi işide düzgün yapın yöneticiler
SonburjuvaTR' Alıntı:Serkan01905' Alıntı:Arkadaşlar, envanter hilesini, infinite ammo ve no reload hilesini kapatırsanız. Uyku modlarında adam resleyebilirsiniz. Eğer hileyi belli etmemek isterseniz Special Karakterleri Name Esp'i no spread ve croshairi açarsanız çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz. Headshot hilesinde 0 hit gözüktüğü için hile olduğunuz belli olur. Ateş & barut ve Raynor & Bane aldığınızda karakterin kafası gözükmez ve yine hile olduğunuz belli olur. Mümkün mertebe bunları kullanmazsanız hile olduğunuz belli olmaz çok rahat bi şekilde oyun oynayabilirsiniz.
KARDEŞ KURT AVINDA İNSANDA CAN ARTMIYOR ? BİRDE WOLF ÖZELLİKLERİNİ AÇARSAK TAKLA FALAN SIKINTI OLUYOR MU HİLENİN BELLİ OLMASINDA?
kut avında can çoalması için kurt avı modunu açıcaksın kardeş mode den
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Malesef kurt avı modu açarsanda değişen bişey olmayacaktır. Hile ile giriş yaptığında HP'niz yükselmez. Sadece damage yediğinizde tekrar normaldeki canınıza yükselir. Örneğin 250 ise damage yediğinizde 140'a düştünüz, ateş etmeye başlayınca tekrar canınız 250 olacaktır. Ama normaldeki gibi 650'lere çıkmayacaktır. İyi oyunlar iyi forumlarSerkan01905' Alıntı:alican1232' Alıntı:arkadaş güncelledinizmi belli degil insert le hile menüsü gelmiyo yazılar sarı kalıyo site otomatik kapanıyo bi işide düzgün yapın yöneticiler
kut avında can çoalması için kurt avı modunu açıcaksın kardeş mode den
emre571' Alıntı:benım wındows 10 yazılar kırmızıda kalıyor yardım nolur :/(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?