RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.4 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill+Character+HP]
bykaan' Alıntı:
Beyler kafayı yiyecem artık yeter yardım edin geçemiyorum kırmızı yazıyı Wait for acces memoryhackers bişeler filan yazısını geçemiyorum bi türlü yeter artık yardım edin
Facebook: https://www.facebook.com/kadir.tozcu.395 buradan ulaşıp yardım edin lütfen
kardesım ılk once bılgısayarındakı vırus progrmaını kapat daha sonra google da eklentılerın varsa özellikle VPN sunucu gibi butun eklentılerı kapatman lazım bunları yap sonra loader i sag tıkla yönetici olarak çalıştır ilk 3-5 seferde gırmeye bılıyor yılmadan devam eder ısen mutlaka yesıl yazı gelecek oyuna gırebıleceksın bu sorun server ların yogunlugundan kaynaklanıyo olabılır sabırla deneyeceksın sonunda mutlaka oluyor ancak ılk basata dedıklerımı yapmalısın....kolay gelsın....
IIMemoliReis' Alıntı:
abı bende acıyorum chrome otomatık kapanıyor ama hıle yesıl olmuyor neden ?
kardesım ılk once bılgısayarındakı vırus progrmaını kapat daha sonra google da eklentılerın varsa özellikle VPN sunucu gibi butun eklentılerı kapatman lazım bunları yap sonra loader i sag tıkla yönetici olarak çalıştır ilk 3-5 seferde gırmeye bılıyor yılmadan devam eder ısen mutlaka yesıl yazı gelecek oyuna gırebıleceksın bu sorun server ların yogunlugundan kaynaklanıyo olabılır sabırla deneyeceksın sonunda mutlaka oluyor ancak ılk basata dedıklerımı yapmalısın....kolay gelsın....
lord31' Alıntı:
beyler ben hileyi yapıyom ama oyuna girerken acılmıyo