Üye
55tekin55' Alıntı:TÜM MEMORYHACKERS AİLESİ NİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:Khryseis' Alıntı:Çalışıyor Emeğe Sayg
IFenerist' Alıntı:Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:Khryseis' Alıntı:Çalışıyor Emeğe Sayg
Khryseis' Alıntı:IFenerist' Alıntı:Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:Khryseis' Alıntı:Çalışıyor Emeğe Sayg
Yönetici Çalıştırmayı denedinmi !
Şey Bir Kod Vardı cmd Yazıyorduk reg temizleme kodu ama unuttum dur bulabilrsem bulurum sana onu cmd yi yönetici açıp yapıştır restart at pcye !IFenerist' Alıntı:Khryseis' Alıntı:IFenerist' Alıntı:Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:Khryseis' Alıntı:Çalışıyor Emeğe Sayg
Daha önce kullanıyordum 1 ay falan sonra tekrar deneyince böyle bir hata verdi.
Khryseis' Alıntı:Şey Bir Kod Vardı cmd Yazıyorduk reg temizleme kodu ama unuttum dur bulabilrsem bulurum sana onu cmd yi yönetici açıp yapıştır restart at pcye !IFenerist' Alıntı:Khryseis' Alıntı:IFenerist' Alıntı:Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:Khryseis' Alıntı:Çalışıyor Emeğe Sayg
IFenerist' Alıntı:Khryseis' Alıntı:Şey Bir Kod Vardı cmd Yazıyorduk reg temizleme kodu ama unuttum dur bulabilrsem bulurum sana onu cmd yi yönetici açıp yapıştır restart at pcye !IFenerist' Alıntı:Khryseis' Alıntı:IFenerist' Alıntı:Normalde girince atmıyor denedim ama hileyle girince atıyor benim farkım ne :dodgy:
Sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?