gokhan0085
G
hileye nası tus atayacazeyfacuz' Alıntı:beyler tam oyuna girerken dword kapanıp birdaha gelmiyor nabıcam ınserte basıyom gelmiyor
RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
murat4747' Alıntı:RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
yav cevapta yazamıyoruz
hile çok güzeldi silah karakter izleme felan derken çok beğeniyordum
ama 6.9.5 sürümünden sonra hilede bozulmalar oldu bide izleme kaldırıldı çok kötü oldu kendi arkadaşlarımızı ve karşı tarafı ayırt edemiyoruz kimsenin
üzerinde isim yazmıyor biraz saçma olmuş ilgilenirseniz sevinirim tşkrler.
orasını biliyor zaten gamecrash pek iş görmüyor amac paso mileti öldürmek değil nakit yüklemiyoruz nakit yükleme yerine hack kullanıyoruz. oynanılan oyunda kendi takımı ve karşı takımı ayırt edemiyorsan ne ayıpTaylor' Alıntı:murat4747' Alıntı:RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
yav cevapta yazamıyoruz
ama 6.9.5 sürümünden sonra hilede bozulmalar oldu bide izleme kaldırıldı çok kötü oldu kendi arkadaşlarımızı ve karşı tarafı ayırt edemiyoruz kimsenin
İzlemeyi Bir Kaç Gün Açacaklar Sırayla Yapıyolar Bi GameCrash Bi İzleme Anladın Umarım .
murat4747' Alıntı:orasını biliyor zaten gamecrash pek iş görmüyor amac paso mileti öldürmek değil nakit yüklemiyoruz nakit yükleme yerine hack kullanıyoruz. oynanılan oyunda kendi takımı ve karşı takımı ayırt edemiyorsan ne ayıpTaylor' Alıntı:murat4747' Alıntı:RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
yav cevapta yazamıyoruz
İzlemeyi Bir Kaç Gün Açacaklar Sırayla Yapıyolar Bi GameCrash Bi İzleme Anladın Umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?