HİLEYİ ACİP GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA BU YAZI GELİYOR YA >LOGİN SUCCESSFULLY PLEASE CLİCK ***< SİTEYE GİRİYORUM ANASAYFAYA FELAN GİRİYORUM AMA HİLE YEŞİL HALE GELMİYOR DAHA ONCEDEN OLUYORDU AMA SUAN OLMUYOR. TANITIMDA TIKLAMAMIZ GEREKTİGİNİ SOYLUYORSUNUZ AMA GİRİŞTEN SONRA HERHANGİ BİR YOK SAYFADA. GOOGLE CHOROME DE VARSAYILAN TARAYICI AMA Bİ TÜRLÜ OLMADI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
Sitedeki her hangi bir reklama tıklaman gerek. Reklama tıkla ardından reklam penceresinden başka bir pencere açılacak ve o pencereye F5 atınca sarı yazı yerine yeşil yazı gelecek
admin sen varya sana dicek bişe bulamıyorum supersın sen ya BABa adamsın eyw h.ile yeni indiriyom ama spuper bi h.ile oldguna emınım sımdıden coq sagol sadece envanter kullanıyorum ben zaten ) ama dovmeler gidiyor real envanter acınca onu bı hallet sora hem bayram bak elını opmeye gelym
Yeni Gelen Güncelleme Olan 6.9.5 güncellemesi çok kötü. Takım Arkadaşımın İsmini göremiyorum ve Name ESP kaldırılmış. Lütfen Bu Eksiklik Ve Hatalara bir bakın ve Çözüm Bulun Lütfen.
ARKADAŞALR YEİ GELEN SÜRRÜM GAYET İYİ SİZ ADMİNLERE VE HİLE YAPNLAR SUÇU ATMAYIN GAYET BASİT ANLATMIŞLAR KARIŞIK BİŞEY YOK
YENİ GELEN SÜRÜMDE NAME ESP YOK AMA YERİNE WALHECK GİBİ BZİ ŞEYLER VAR ZATEN YÖNETİCİ DİYO SİZE SUNCAĞIZ HANGİSİ OLMASINI İSTERSİNİZ DİYE ADAMALR YAPMIŞ AZCİK İNSAN OLUNDA TEŞEKKÜR EDEİN................................................