Kezzo' Alıntı:tabancanın olduğu yere nasıl silah koyabiliyor
Bunlar senin sorunların bizim değil. Kasması senin sorunun. 6.9.4 ile 6.9.5 arasında herhangi bir optimizasyon farkı yok.Gencoo' Alıntı:Selamlar,
Şu an dediğim şey "Keşke 6.9.5 çıkmasaydı". Peki neden? Odalarda bazen kasmalar yapıyor 6.9.5 ve bu aslında menüdede olduğu için oyunu kapayıp açmamız gerekiyor ki tekrar olursa düzelene kadar yapacağız bu açıp kapama işlemini. Bunun dışında bazı yerlere girdiğimizde örnek hediye kutusuna girdim "x" e basıyorum çıkmıyor, diğer sayfaya geçmiyor ve yine oyunu kapatıp açmak gerekiyor. Sabah 6.9.5 ile oynadım ve NAME ESP vardı ancak gece yani şimdi girdim NAME ESP özelliği yok.
Kısacası:
Gerekirse 6.9.4 e geri dönelim ancak şu sorunlar kalksın.
FrankenStein' Alıntı:Tamam Kardesm Wwer Tw Yapam 2 dk
GAMECMD' Alıntı:beyler dün e kadar kullanıyordum ve çok ta güzel bir program ancak 08.07.2016 tarihinde açıyorum ve cmd komut arayüzünde kırmızı sarı yeşil olarak giden yazılar sarıda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.
Tamam Kardesm Wwer Tw Yapam 2 dk
GAMECMD' Alıntı:FrankenStein' Alıntı:Tamam Kardesm Wwer Tw Yapam 2 dk
GAMECMD' Alıntı:beyler dün e kadar kullanıyordum ve çok ta güzel bir program ancak 08.07.2016 tarihinde açıyorum ve cmd komut arayüzünde kırmızı sarı yeşil olarak giden yazılar sarıda kalıyor yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.
Tamam Kardesm Wwer Tw Yapam 2 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?