6 Eki 2020 #1 emirrreis3 E Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI wolftü hilesini açtığımda ERROR:Service error hatasını alıyorum çözümünü bilen varsa lütfen cevaplasın (antivirüs kapalı)
wolftü hilesini açtığımda ERROR:Service error hatasını alıyorum çözümünü bilen varsa lütfen cevaplasın (antivirüs kapalı)
Çözüm C C capkınmuhtarx 6 Eki 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
6 Eki 2020 #2 capkınmuhtarx C Üye Katılım 6 Eki 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Tepki puanı -1 Yaş 27 5 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
7 Eki 2020 #3 daluavr21 D Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı -1 Yaş 27 5 HİZMET YILI Bende aynı hatayı aldım öğleden beri çözemedim Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Eki 2020 Yasaklandı #4 OtimesProlies O Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet Banlı Üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Tepki puanı 17 Yaş 26 5 HİZMET YILI sürümle alakası olabilir sürümünüz kaç driveler falan güncel mi ? Oyla 0 Olumsuz oyla