Seçkin Üye
Ne demek istediğini aciklarmisin yardım edersen sevinirim biraz acemiyim bu konudapaylaşılan sourceleri indir offset pointerlerini güncelle kullan
Yardımcı olurmusunuz lütfen aciklarmisindostum YT de arastırıp rahat bi şekilde bulabilirsin wolftü EAC olsada basit bir oyun yapılır rahat hilesi
Çok zor 300 yorum yapmak site yöneticileri harika is yapıyor ama benim siteye girmek kadar vaktim olmuyor dostum malum üniversite sınavlaridostum hile war 300 yorum yap açarsın şuan bedava hile bulman imkansız
memoryhackers konusundan bulmuştum bypass ama eski csh kodları çalişyomu yoksa onlardamı fix yediKanka baypassın var mı onemlı olan o.
sadece izlemeli kullanmak istiyorum sekmeme yoksa taramalı falan hile değilkodlamana gere kyok forumları düzenli kullanırsan zaten memory ailesinin yaptığı bir hile var bence ona yönelmelisin
O hazır source ları nerde bulabilirim acaba?Hazır Source'ları kullanıp sadece güncel pointer ve offsetleri ekleyip te kullanabilirsin.
C# kullanıyorum ama onu atar mısın sana zahmet.kardeşim hangi proğram üzerinden kodlamayi düşünüyorsun ben eski pointler var c++ ait işini görse verebilirim
Sana zahmet olmassa c# konusunda banada yardimci olabilirmsn inst veya dc uzerindenC# kullanıyorum ama onu atar mısın sana zahmet.
Önce bir inceliyelim sonra hallederiz bypass da lazımSana zahmet olmassa c# konusunda banada yardimci olabilirmsn inst veya dc uzerinden
Kodlama bilmiyorum sizin paylasacaginiz dosyaları nasıl değerlendirebilirim bir fikriniz varmiolur kardeşim yarın gün içerisin de paylaşım şuan bilgisayar da değilim kardeşim
olabilirim kardeşim hangi konuda yardıma ihtiyacın var paypas mi yoksa kodlamalar miSana zahmet olmassa c# konusunda banada yardimci olabilirmsn inst veya dc uzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?