Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
evet güzel olurduo aah yasaklı eşyadan atma paralı olan cold hack wlplerde var keşke bu sitedeki hilelerde de bulunsaydı aslında bi aralar memory hacker hile konusunda nirvanaya ulaşmıştı çünkü bi sürümünde isim değiştirme bile vardı sonradan kaldırıldı keşke o iki özelliği geri getirebilseler hadi en azından sadece odadan atmak için bi hile yapılsa çok iyi olurdu bizim için
tekrar beraber yapmalıyız ve adminlere bu talebi söylemeliyiz tabi onları da memnun etmemiz gereko aah yasaklı eşyadan atma paralı olan cold hack wlplerde var keşke bu sitedeki hilelerde de bulunsaydı aslında bi aralar memory hacker hile konusunda nirvanaya ulaşmıştı çünkü bi sürümünde isim değiştirme bile vardı sonradan kaldırıldı keşke o iki özelliği geri getirebilseler hadi en azından sadece odadan atmak için bi hile yapılsa çok iyi olurdu bizim için
hocam valla iyi şans varmışWolftüde hileler çok demişsiniz ben 1 haftadır sürekli oynuyorum ve daha 1 tane hileye denk geldim ama dediğiniz gibi el ele verip bir hile yapsak adminleri de uğraştırmasak on numara olur
Sanırım 2015 2016 civarıydı AAH-Yasaklı eşyadan atıyordu sürekli ve çözümünü ilk kodlamam olarak youtubede pointerini bulup kendim uğraşıp yaparak yapmıştım wolfteamda hack yapmak o zamanlar zor değildi kodlama bilgisine gerek yoktu şuan öylemi bilmiyorum deneyebilirsiniztekrar beraber yapmalıyız ve adminlere bu talebi söylemeliyiz tabi onları da memnun etmemiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?