Wolftu hile konulu sohbet muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herkese iyi geceler, bildiğiniz gibi forumda wolftü hilesi var gayet güzel
ama woftü oyununda bir sürü hileler var ve aşağıda ki fotoğrafta gördüğünüz gibi ( aaa-yasaklı ) ile bizleri direk oyundan atıyorlar malesef hiç bi şey yapamıyoruz biz de bu hileden yapmalıyız diye konu açmak istedim her şeyi adminlerden beklememeliyiz sohbet şeklinde isteyen herkes önerisini yazsın ve discord da grup açarak konuyu daha detaylı
konusabiliriz

9999.png

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
o aah yasaklı eşyadan atma paralı olan cold hack wlplerde var keşke bu sitedeki hilelerde de bulunsaydı aslında bi aralar memory hacker hile konusunda nirvanaya ulaşmıştı çünkü bi sürümünde isim değiştirme bile vardı sonradan kaldırıldı keşke o iki özelliği geri getirebilseler hadi en azından sadece odadan atmak için bi hile yapılsa çok iyi olurdu bizim için

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
o aah yasaklı eşyadan atma paralı olan cold hack wlplerde var keşke bu sitedeki hilelerde de bulunsaydı aslında bi aralar memory hacker hile konusunda nirvanaya ulaşmıştı çünkü bi sürümünde isim değiştirme bile vardı sonradan kaldırıldı keşke o iki özelliği geri getirebilseler hadi en azından sadece odadan atmak için bi hile yapılsa çok iyi olurdu bizim için
evet güzel olurdu

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tekrar beraber yapmalıyız ve adminlere bu talebi söylemeliyiz tabi onları da memnun etmemiz gerek

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Wolftüde hileler çok demişsiniz ben 1 haftadır sürekli oynuyorum ve daha 1 tane hileye denk geldim ama dediğiniz gibi el ele verip bir hile yapsak adminleri de uğraştırmasak on numara olur

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bendede oluyor o çok sinir bozucu başka hile kullanmanı öneririm çünkü çok oluyor o ve sinirde bozuyor

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
tekrar beraber yapmalıyız ve adminlere bu talebi söylemeliyiz tabi onları da memnun etmemiz gerek
Sanırım 2015 2016 civarıydı AAH-Yasaklı eşyadan atıyordu sürekli ve çözümünü ilk kodlamam olarak youtubede pointerini bulup kendim uğraşıp yaparak yapmıştım wolfteamda hack yapmak o zamanlar zor değildi kodlama bilgisine gerek yoktu şuan öylemi bilmiyorum deneyebilirsiniz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu ve bunun gibi sürüsüce özellikler DWORD VIP hilesinde zaten bulunuyordu. Oyunun oynayanı eskisi kadar çok olmadığından dolayı WT hilesiyle uğraşmak istemiyorum açıkcası. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...