wolftü hile kullanan varmı bende kullanmak istiyorumda seçkin üye diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben wolftü oynamyı çok seviyorum ama o kadar çok og varki oyunun içine ediyolar önceden hile açabiliyordum ama sonra hile fixlendi ve seçkin üye yaptılar bari seçkini onaylıya düşürseniz ben wolftü hile oynuyabilmek için mesaj kastım tam onaylı üye oldum derken hile fixlendi zaten 2-3 ay hile yoktu sonra hile düzeldi ve seçkin üye getirdiler şunu onaylıya düşüremezmisiniz

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Düşüreceklerini sanmıyorum, adminler bunun hakkında da demişti zaten düşürmeyeceğiz diye. Şahsen kullanıyorum hileyi. Çıktığından beridir de ban yemedim. Gayet güzel bir sistem.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben
Düşüreceklerini sanmıyorum, adminler bunun hakkında da demişti zaten düşürmeyeceğiz diye. Şahsen kullanıyorum hileyi. Çıktığından beridir de ban yemedim. Gayet güzel bir sistem.
bende istiyorum oynamayı ama seçkin üyede önceden çok güzel oynuyodum ama böyle hiç olmadı zaten fromda pek bir bilgim olmadıgı için yorumda yapamıyorum kaldım böyle

Üye
5 HİZMET YILI
knk 300 e yakın konulara mesaj atman gerekiyor ve sonra kullanabiliyorsun

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sistem güzel bence yapılan spam mesajlarını engellemiş oldular

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben

bende istiyorum oynamayı ama seçkin üyede önceden çok güzel oynuyodum ama böyle hiç olmadı zaten fromda pek bir bilgim olmadıgı için yorumda yapamıyorum kaldım böyle
Forumda bilginiz olmasın sorun değil sadece kuralları okuyup bildiğiniz konulara yardım veya muhabbet bölümünde yorum yaparak seçkin üye yolunda ilerleyebilirsiniz. Forumun kullanımı zaten basit. Yardıma gerek duyarsan bana yazabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
düşürülmeyeceğini söylediler zaten böyle olması iyi oldu ban atmıyor en azından herkes kullanmadığı için detectde olmadı henüz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ücretsiz hileyi kullanmak istiyorsan mecburen cefasına katlanıcaksın kanka yarım saatlik iş halledersin

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyun zaten ölmüş hileyi onaylı yapıp herkese açarak kolay fixlenmesini istemiyorlar yani ölmüş oyuna emek vermek istemiyor adamlar haklılarda.

Üye
5 HİZMET YILI
Gayet mantıklı bir sistem seçkin üye olma olayı insanlar bir şeyi amaçlayıp forumlara mesaj yazarken bir anda forumun cok güzel bir şey oldugunu farkediyor. Şahsen bunun için forum yazmaya başlamıştım (hilelere erişebilmek). Fakat insanlara yardımcı olunca hem ben mutlu oldugumu farkettim hemde bir şeyler öğrendiğimi farkettim. Bence yorum yapmaya başlamılısın. İyi forumlar.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bence şimdiden başla kardeşim yıllardır bu sitedeyim bende kasıyorsam nedeni var diğer hileler cıktığında da seçkin isteyecekler çoğunluğu bence şimdiden kas kolay gelsin

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hileler için rank gereksinimi size sorularak yapılmıyor seçkin üye olmak zorundasınız kullanmak için hiç bir üyeye ayrıcalık yapılmaz herkes eşittir hileyi kulanmak istiyorsan seçkin üye olacaksın hesap satışı hesap takası yasaktır. İyi formlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...