Wolftü hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Wolftü hile arıyorum, bulamıyorum. Yardımcı olacak biri var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
paralı dışında bulmak çok zor başka forumlara bakabilirsin ücretsizler'de istediğin şeyleri bulamazsın illa para vermen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
wolftü'ın öleli çok oldu, forumlar aktif olmak için genellikle bedava hile yapar ve dağıtır. Priv hilelere oranla onlar daha safe'dir genellikle. Popülaritesi olmayan bir oyun içinde hile yazmaz ya da hazır hileyi güncellemezler. Paralı bulmaktan başka bir imkanın yok, keza paralı hile sektörü de öldü denilebilir. Ancak virüs indirirsin YouTube'da falan arıyorsan. Uğraştığına değmez.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
elzem adında biri vardı paralı aylık ve yıllık hile satıyordu telegramda yanlış değilsem kanalı vardı bi araştır istersen

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka discorddan yaz paylaşayım

Dc : tyyazar1

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ücretsiz güzel bir şey bulman mümkün değil, ücretsizlerde yasaklı özelliği olmuyor. Ücretli olarak W L P öneririm anında yasaklı atabiliyorsun (Tek Tuşla Seçtiğin Hedefi Oyununu kapatıp Masaüstüne Gönderiyorsun) Eğer yasaklı sende yoksa olan biri anında sana yasaklı atıyor :D

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ölmüş olan oyunun hilesini araştırman garibime gitti bu oyun için ücret vermene değmez kanks. Eskiden karakter hileleri felan vardı tek panelde ah nerde eski zamanlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka ücretsiz hile bulamazsın wolftü eskisi kadar oynanmıyor ondan dolayhı ücretli araman lazım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç gerek yok hileye girdigin zaman her şeyi veriyorlar artık eskiden bi kurt olsa tüm takımı alıyodun aga bee

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka ücretsiz hile bulabileceğini sanmıyorum eskiden enes keleşin vardı ama şimdi ne durumda bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...