- Yasaklandı
-
Bende aynı konuyu açtım lğtfen bir açıklama yapın artık bitsin bu hasret :/En son geçen cumartesi düzenleme yapılmış konuda. safe olan sürüm ne zaman yayınlanacak bir bilginiz var mı ? Her gün girip girip öldükten sonra gelip burayı kontrol ediyorum yayınlanmış mı diye ama hala yayınlanmamış oluyor hep...
yorum kasmak amacıyla yapılmadı sadece insanlar çok istiyor bu hileyi herşeyi post kasmak olarak algılamayın hocamTamam heyecanlısınız ama her gün bu tarz konular açılıyor forumda post kasmak için mi yapıyorsunuz anlamıyorum sabır etmeniz lazım.
Arkadaşlar merhaba, hepinizin bildiği gibi COVID-19 salgını var ve üniversiteler (liseleri vb bilmiyorum) vize-final sınavlarını online yapıyorlar. Bundan dolayı ne yazık ki birkaç haftadır WT hilesi , BDO hilesi, Gamez hilesi ile uğraşamıyorum. Sıkı bir çalışma düzenine girdim, diğer türlü sınavlardan kalırım. Çünkü üni hocaları gerçekten zor soruyorlar sınav online diye. Vizelerde vb ödev verdiler ama her hafta 20 tane ödev teslim ettik evde A4 kağıdı kalmadı. Konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi, WT ile en son geçen hafta uğraştım ve D3D hooklarını atıp bone test ettim. Send2Server vb test ettim. En son 3 yıl önce WT ile uğraşmıştım tüm classlar değişmiş, güncellemek zaman aldı anlayacağınız fakat şuan stabil bir biçimde çalışan Bone Esp - 3D Esp Box ve Aimbot hazır. Her neyse, en son eklediklerim bunlar konuya eklemeyi unutmuş olabilirim. Konuda da yazdığı gibi, önce Real Inventory - Name Esp - Early Respawn ve No Recoil içeren menüsüz bir versiyon yayınlamayı düşünüyoruz. Siz bu versiyonla oynarken vip sürümü geliştirmeye devam edeceğiz. Ne zaman diye sormayın lütfen, bayrama girmeden paylaşmak istiyorum. Eğer zamanım yeterli olursa halledeceğim. Sabrınız için teşekkürler(Lütfen bu tür konuları tekrar tekrar açmaktan kaçının. Gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum.)
Ya senin Allahına kurban bekleriz biz bekleriz kral sen yorma kendini.Arkadaşlar merhaba, hepinizin bildiği gibi COVID-19 salgını var ve üniversiteler (liseleri vb bilmiyorum) vize-final sınavlarını online yapıyorlar. Bundan dolayı ne yazık ki birkaç haftadır WT hilesi , BDO hilesi, Gamez hilesi ile uğraşamıyorum. Sıkı bir çalışma düzenine girdim, diğer türlü sınavlardan kalırım. Çünkü üni hocaları gerçekten zor soruyorlar sınav online diye. Vizelerde vb ödev verdiler ama her hafta 20 tane ödev teslim ettik evde A4 kağıdı kalmadı. Konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi, WT ile en son geçen hafta uğraştım ve D3D hooklarını atıp bone test ettim. Send2Server vb test ettim. En son 3 yıl önce WT ile uğraşmıştım tüm classlar değişmiş, güncellemek zaman aldı anlayacağınız fakat şuan stabil bir biçimde çalışan Bone Esp - 3D Esp Box ve Aimbot hazır. Her neyse, en son eklediklerim bunlar konuya eklemeyi unutmuş olabilirim. Konuda da yazdığı gibi, önce Real Inventory - Name Esp - Early Respawn ve No Recoil içeren menüsüz bir versiyon yayınlamayı düşünüyoruz. Siz bu versiyonla oynarken vip sürümü geliştirmeye devam edeceğiz. Ne zaman diye sormayın lütfen, bayrama girmeden paylaşmak istiyorum. Eğer zamanım yeterli olursa halledeceğim. Sabrınız için teşekkürler(Lütfen bu tür konuları tekrar tekrar açmaktan kaçının. Gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum.)
Tamam ReisArkadaşlar merhaba, hepinizin bildiği gibi COVID-19 salgını var ve üniversiteler (liseleri vb bilmiyorum) vize-final sınavlarını online yapıyorlar. Bundan dolayı ne yazık ki birkaç haftadır WT hilesi , BDO hilesi, Gamez hilesi ile uğraşamıyorum. Sıkı bir çalışma düzenine girdim, diğer türlü sınavlardan kalırım. Çünkü üni hocaları gerçekten zor soruyorlar sınav online diye. Vizelerde vb ödev verdiler ama her hafta 20 tane ödev teslim ettik evde A4 kağıdı kalmadı. Konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi, WT ile en son geçen hafta uğraştım ve D3D hooklarını atıp bone test ettim. Send2Server vb test ettim. En son 3 yıl önce WT ile uğraşmıştım tüm classlar değişmiş, güncellemek zaman aldı anlayacağınız fakat şuan stabil bir biçimde çalışan Bone Esp - 3D Esp Box ve Aimbot hazır. Her neyse, en son eklediklerim bunlar konuya eklemeyi unutmuş olabilirim. Konuda da yazdığı gibi, önce Real Inventory - Name Esp - Early Respawn ve No Recoil içeren menüsüz bir versiyon yayınlamayı düşünüyoruz. Siz bu versiyonla oynarken vip sürümü geliştirmeye devam edeceğiz. Ne zaman diye sormayın lütfen, bayrama girmeden paylaşmak istiyorum. Eğer zamanım yeterli olursa halledeceğim. Sabrınız için teşekkürler(Lütfen bu tür konuları tekrar tekrar açmaktan kaçının. Gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?