Çözüldü wolftü hilesi arkadaşlar odadan atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yada sayın destek bi yardımcı olun serius sam hilesini açıyorum sıkıntı yok pencere ile ilgili bir sıkıntı var onuda halledersiniz bi ara sıkıntı şu over kıck diye birsey var açıyorum ne odadan atabılıyorum hıc bısı olmuyor esc basıp ordat at kısmına gelıyorum tıklanmıyor kapalı ee hıle menusunde kırmızı takımdan yada mavı takımdan adam atma diye birseyde yok ne işe yarıyor la bu over kick bi yardım allah askına bılmedıgmız bır tus falan varmı yoksa birde over kıck atıyorum odadan yıne atılıyor dedım belkı odadan atılmamızı engellıyormus yok bır ıse yaramıyor yardım please

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yada sayın destek bi yardımcı olun serius sam hilesini açıyorum sıkıntı yok pencere ile ilgili bir sıkıntı var onuda halledersiniz bi ara sıkıntı şu over kıck diye birsey var açıyorum ne odadan atabılıyorum hıc bısı olmuyor esc basıp ordat at kısmına gelıyorum tıklanmıyor kapalı ee hıle menusunde kırmızı takımdan yada mavı takımdan adam atma diye birseyde yok ne işe yarıyor la bu over kick bi yardım allah askına bılmedıgmız bır tus falan varmı yoksa birde over kıck atıyorum odadan yıne atılıyor dedım belkı odadan atılmamızı engellıyormus yok bır ıse yaramıyor yardım please
Windows sürümünü söyler misin benimki 1909 bip sesi geliyor lakin menü gelmiyor sende de bu sorun var mıydı ekstradan bir yol denedin mi merak ettim

YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
menü şöyle gelmiyor hileyi kullanan 100 kişiden 10 kişisinde hile çalışıyor 90 kişisinde çalışmıyor yani hilede sorun var seçkin üye hilesini kullanmanızı tavsiye derim iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...