★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
@Dragon Hack Efenim dediginiz sürümü yaptm yine aynı şekilde hata vermeye devam ediyor.
İSO'yu indirdim zatenBende Sorun çıkmıyor bu konuya bakın ve ordaki iso indirin sonra bana Özelden yazın ben bakayım
Windows 10 1909 Kurulum Rehberi
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/
Sürüm 1903'ü denesem? 1909'un tümü sürümünü indirdim Rüfus'suz halinde.Eğer o sürümde çalışmadı ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu link girin
bunları seçin
Ekli dosyayı görüntüle 68275
ve format atın bu format windwos 10 1909 ilk sürümleri format attıktan sonra bana yazın
deneyin o sürümde de çalışıyor ama stabil olarak 1909 çalışıyor o sürümlerde tam çalışır mı bilememSürüm 1903'ü denesem? 1909'un tümü sürümünü indirdim Rüfus'suz halinde.
Şuan ki sürümüm 1909(18363.1801) sizin attığınız linkten bidaha indirdim fakat sürüm değişmedi aynı kaldıdeneyin o sürümde de çalışıyor ama stabil olarak 1909 çalışıyor o sürümlerde tam çalışır mı bilemem
Siz yanlış yapıyor olabilirsiniz çunki ben 2 kişiye yaptım ve çalışıyor usb le komple diskleri silin ve yeniden oluşturup kurun bu şekilde yapınŞuan ki sürümüm 1909(18363.1801) sizin attığınız linkten bidaha indirdim fakat sürüm değişmedi aynı kaldı
Sürüm doğru mudur pekii çalışıyor mu bu sürümdeSiz yanlış yapıyor olabilirsiniz çunki ben 2 kişiye yaptım ve çalışıyor usb le komple diskleri silin ve yeniden oluşturup kurun bu şekilde yapın
17 veya üstünde çalışmıyor diye biliyorum isterseniz bana Discord da yazın ben bi format atıyım size bakalım sorunaSürüm doğru mudur pekii çalışıyor mu bu sürümde
bunu indirip deneyeyim kral olmazsa yaparsın.17 veya üstünde çalışmıyor diye biliyorum isterseniz bana Discord da yazın ben bi format atıyım size bakalım soruna
Sorun Devam ederse özlende yazın.bunu indirip deneyeyim kral olmazsa yaparsın.