Çözüldü Wolftü hilesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Evet dersek ne oluyor hayır dersek ne oluyor ben hiçbişey anlamadım yardımcı olacak var mı
IMG_20210509_214207.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
HWID nedir?
Bilgisayarınızdaki iç donanımların(anakart, ekran kartı, hdd, ssd, ram vs.) eşşiz idleri yani onları tanımlayan kimlikleri vardır.

HWID ban nedir?
Bilgisayarınızdaki iç donanımların(anakart, ekran kartı, hdd, ssd, ram vs.) eşşiz idleri yani onları tanımlayan kimliklerin yasaklanması yani banlanması ve sizin o bilgisayar üstünden tekrar oyuna girmenizin engellenmesi anlamına gelmektedir.

SS'teki sorusuna ne demelisiniz?
Evet demelisiniz çünkü bu sayede HWID idleriniz sahtesiyle değiştirelecek ve orjinal idleriniz ban yememiş olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
HWID nedir?
Bilgisayarınızdaki iç donanımların(anakart, ekran kartı, hdd, ssd, ram vs.) eşşiz idleri yani onları tanımlayan kimlikleri vardır.

HWID ban nedir?
Bilgisayarınızdaki iç donanımların(anakart, ekran kartı, hdd, ssd, ram vs.) eşşiz idleri yani onları tanımlayan kimliklerin yasaklanması yani banlanması ve sizin o bilgisayar üstünden tekrar oyuna girmenizin engellenmesi anlamına gelmektedir.

SS'teki sorusuna ne demelisiniz?
Evet demelisiniz çünkü bu sayede HWID idleriniz sahtesiyle değiştirelecek ve orjinal idleriniz ban yememiş olacaktır.
Enter matrix global hack tools diye bişey var onu açmama gerek yok o zaman demi

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sizin yetkinizde dragon hack diye kullanıcı var oda bana tam tersini evet hayır diyen yere hayıra bas Enter matrixi aktif etmemi söyledi aksi takdirde ban yersin dedi kafam çok karıştı bu konuya kesin biri bişey söyler mi acaba kuruculardan

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Sizin yetkinizde dragon hack diye kullanıcı var oda bana tam tersini evet hayır diyen yere hayıra bas Enter matrixi aktif etmemi söyledi aksi takdirde ban yersin dedi kafam çok karıştı bu konuya kesin biri bişey söyler mi acaba kuruculardan
Şimdi konuştum ve şunu öğrendim; wolftü hilesinin içindeki spoofer fix yemiş.

Wolftü hilesini kullanmak için şu adımları takip edin:

1) ui.memoryhackers.org sitesine girin ve Enter The Matrix'deki spooferı loadlayın.

2) üstteki adımı tamamladıktan sonra tekrardan ui.memoryhackers.org girin wolftü hilesini loadlayın ve bu çıkan uyarıya hayır deyin.

İsterseniz bu uyarıya hayır diyip direkt de geçebilirsiniz çünkü hile ban atmıyor. Karar sizin.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
1620586581379.png

Hile Üzerindeki spoofer fix site üzerindeki spoofer i aç sonra wolftü hilesini aç yazıya hayır de

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...