dostum her yolu denedim format bile attım?Knk Hileyi açarken log geliyor onu temizle pc yi yeniden başlat sorun düzelir
Knk yapcak bir şey yok ozaman başka bi hile kullan belki olurdostum her yolu denedim format bile attım?
knk wolftü lazım başka hile yok diğerleri paralıKnk yapcak bir şey yok ozaman başka bi hile kullan belki olur
aga istersen ilk bunu kur:wolftü loadlarken memoryhackers yazısı gelip hemen kapanıyor sonra şu yazıyor
[Wed Jun 18 12:34:31 2020]: Thread Stopping : 4028
tamam denerim olmazsa yazarımaga istersen ilk bunu kur:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kurduysan burda vardır hatanın cözümü:https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
yapamadıysan yardım etmeye çalişirim özelden mesaj atarsın
tamamdır bekliyorumtamam denerim olmazsa yazarım
dostum 3 4 gündür uğraşıyorum çözüm bulamadım ne yaptıysam olmadıçözüldüğü zaman nasıl yaptığını anlatır mısın dostum
format bile attım ne yaptıysam boşkaldırıp kurmayı denedin mi peki klasik yöntem ama bilemedim
loader iniyorda cmd menüsü. memoryhackers yazısı 1 2 saniyeliğine gözüküp hemen kapanıyor.Dostum Bende 2 haftadır aynı sıkıntıdan yaşıyorum. Fakat hala Bir çözümüne ulaşamadım.
Post automatically merged:
Formatla bile çözülmüyorsa Loaderi indirirken bi sıkıntı yaşıyor olmalısın.
İndirirken eksik dosya indiriyor muhtemelen Forumda hile sorunları ve çözümleri var istiyorsan oradan bak.loader iniyorda cmd menüsü. memoryhackers yazısı 1 2 saniyeliğine gözüküp hemen kapanıyor.
baktım ama net bir sonuç alamadım. ne yaptıysam aynı sorun.İndirirken eksik dosya indiriyor muhtemelen Forumda hile sorunları ve çözümleri var istiyorsan oradan bak.
Sorun pc de olsaydı format attığında Düzelmiş olması lazımdı dostum Bence Bu indirirken eksik dosya indiriyor olabilir PC deki virüs programlarının kapattığından emin olup tekrar dene istiyorsan dostum.baktım ama net bir sonuç alamadım. ne yaptıysam aynı sorun.
dostum bilgisayardaki tek virüs programı windows defender oda kapalı. eksik dosya indiğini sanmamSorun pc de olsaydı format attığında Düzelmiş olması lazımdı dostum Bence Bu indirirken eksik dosya indiriyor olabilir PC deki virüs programlarının kapattığından emin olup tekrar dene istiyorsan dostum.