Yeniden pro yüklüyorum birde etkinleştirmesi var bunun nasıl yaptığımı hatırlamıyorum offEn son bende yapmıştım eskiden pek fark yok sadece görev çubuğu farklı
Yeniden pro yüklüyorum birde etkinleştirmesi var bunun nasıl yaptığımı hatırlamıyorum off
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Cracklersin en kötü kanka sıkıntı etmeYeniden pro yüklüyorum birde etkinleştirmesi var bunun nasıl yaptığımı hatırlamıyorum off
Son konuma bakar mısın reis acil bir durum varCracklersin en kötü kanka sıkıntı etme
Cevap yazdım kankam bakabilirsin telaşlanma büyük bir şey yokSon konuma bakar mısın reis acil bir durum var
aga etkınlestırene kadar canım cıkmıstı bende unuttum ama youtubede bu ıcerık adına vıdeo ceken cok kısı varYeniden pro yüklüyorum birde etkinleştirmesi var bunun nasıl yaptığımı hatırlamıyorum off
Formattan once gereksiz dosyalari silin pc yi rahatlatirSanırım bende format atmayı deneyeceğim inşllah işe yarar
Formatta zaten herşey siliniyor neden bir daha uğraşıp silelim .Formattan once gereksiz dosyalari silin pc yi rahatlatir
Kmesky diye bir programla yaptım şuan etkin Windows 10 pro teşekkürleryazık etme la bi oyun ıcın pc mı sıfırlıcan
aga etkınlestırene kadar canım cıkmıstı bende unuttum ama youtubede bu ıcerık adına vıdeo ceken cok kısı var
Yeniden pro yüklüyorum birde etkinleştirmesi var bunun nasıl yaptığımı hatırlamıyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?