Çözüldü wolftü hilesi ile ilgili bir sorum olucaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
merhabalar wolftü hilesi ile ilgili çalışmadığını duydum acaba öyle bişey var mı çunku yorum kasıyorum inşallah öyle bir durum yoktur ve ayrıca seçkin üyelik 300 diye biliyorum biraz fazla keşke ortalam 200 olsaydı tabi siz daha iyi bilirsınız :)

Çözüm
Sorun vardı bende çözdüm daha bugün denedim çalışıyor yapamayan olursa özelden yazsın titizlikle yardımcı olacağım.
Ayrıca belirtmek isterim kurucular belirler sizler buna karışamazsınız hileler emek isteyen titizlikle yapılan bir iş bırakında ona kurucular karar versin
ᴍᴀᴋᴀᴠᴇʟɪ
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Wolftü Hilesi çalışıyor dostum vede 300 yorum gayet mantıklı hilenin fix yememesi için.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
teşekkürler bilgi için yani ben kasarken biraz zorlanıyorum da ondan dedim :)
sorun yok dostum sana şöyle diyeyim günde 25 mesaj kasarsan 8 gün içinde 200 yorum daha kasıp seçkin üye olabilirsin 100 yorumun var zaten şuan ona göre hesapladım bende günde 25 mesaj kasmaya çalışıyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile çabuk fixlenmesin diye böyle bir karar alınmış bence doğru bir karar. Sadece biraz sabır ve azim gerekiyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sorun vardı bende çözdüm daha bugün denedim çalışıyor yapamayan olursa özelden yazsın titizlikle yardımcı olacağım.
Ayrıca belirtmek isterim kurucular belirler sizler buna karışamazsınız hileler emek isteyen titizlikle yapılan bir iş bırakında ona kurucular karar versin

Çözüm
“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hileyi 2 saat önce denemiştim çalışıyordu son yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...