Çözüldü Wolftü hilesi oyun açılırken mavi ekran veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar döndüm bilgisayarın ekran kartını yaktıydım neyse şimdi bi nostalji olsun diye wolfü yükledim 1 ay fln oynadım sonra klan ws lerde fln karşıya hile denk gelmeye başladı bende tabiki şu ana kadar gördüğüm ve bende çalışan tek wolftü hilesi bu sitede olduğu için indirdim ve çalıştırdım easy anti cheat yazısı gittikten sonra oyun geldiğinde siyah ekranında pc mavi ekran veriyor ancak hilesiz denediğimde bal gibi giriyor bunun nedeni nedir acaba?
ss fln istemeyin mavi ekranken nasıl ss alacam

Çözüm
Windows sürümünüz nedir ? Başlat kısmına "winver" yazarak gelen pencereden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Eğer 2004 sürümüne sahipseniz hile çalışmaz. Sadece Windows 10 1803+ sürümleri için çalışır. Ayriyeten Vanguard var ise devre dışı bırakın ve Defender dışında başka bir anti virüs var ise tamamen devre dışı bıraktığınızdan emin olun.
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Windows sürümünüz nedir ? Başlat kısmına "winver" yazarak gelen pencereden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Eğer 2004 sürümüne sahipseniz hile çalışmaz. Sadece Windows 10 1803+ sürümleri için çalışır. Ayriyeten Vanguard var ise devre dışı bırakın ve Defender dışında başka bir anti virüs var ise tamamen devre dışı bıraktığınızdan emin olun.

Çözüm
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
20H2 İlede çalışmıyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...