wolftü hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bugün oynarken odaya birisi geldi canı artıyordu durmadan aklıma memoryhackers geldi fakat çok farklıydı kurta dönüştü ve herkese kafa atmaya başladı sonra ekrana bir yazı geldi sarı renkte EĞER ODADAN 10 SANİYE İÇİNCE ÇIKMAZSANIZ OYUNDAN ATACAKTIR yazdı inanmadım çıkmadım sonra oyun yanıt verdi para ile satılan hile olacağını düşündüm fakat araştırdım bu hic bir yerde yoktu ekrana sarı renkte uyarı ile ilgili bu arada gölgede oynuyordum

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bugün oynarken odaya birisi geldi canı artıyordu durmadan aklıma memoryhackers geldi fakat çok farklıydı kurta dönüştü ve herkese kafa atmaya başladı sonra ekrana bir yazı geldi sarı renkte EĞER ODADAN 10 SANİYE İÇİNCE ÇIKMAZSANIZ OYUNDAN ATACAKTIR yazdı inanmadım çıkmadım sonra oyun yanıt verdi para ile satılan hile olacağını düşündüm fakat araştırdım bu hic bir yerde yoktu ekrana sarı renkte uyarı ile ilgili bu arada gölgede oynuyordum
Gld Hack Kullaniyorlarda Hocam Oyun Batti oyun sunucusunda 2 bin kisi war sadece Parali satiyorlar hala :mum:

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga be wolftü de bitiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yılların oyunu be ama kendileri bitirdi hile satarak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ilk wolftü nerde kaldı yaw tırtıllarla girerdik oyun 234 can yapardık :D elimizde cold D:

Üye
6 HİZMET YILI
oyun 2013 patch yaması gelse tutulur gene ama oyunla ilgilenen kalmamıs ogler de joygameden izinsiz bişey yapamıor

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Benim bildiğime göre bir aralar ''OG'' LER Hile satıyorlardı doğrudumudur acaba hocam

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Beleş hile değildir kardom o muhtemel paralıdır Anti ahh vs. vs. oyudnan attıgı belli olursa zaten gold hacktır kardom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...