Gld Hack Kullaniyorlarda Hocam Oyun Batti oyun sunucusunda 2 bin kisi war sadece Parali satiyorlar halamerhaba arkadaşlar bugün oynarken odaya birisi geldi canı artıyordu durmadan aklıma memoryhackers geldi fakat çok farklıydı kurta dönüştü ve herkese kafa atmaya başladı sonra ekrana bir yazı geldi sarı renkte EĞER ODADAN 10 SANİYE İÇİNCE ÇIKMAZSANIZ OYUNDAN ATACAKTIR yazdı inanmadım çıkmadım sonra oyun yanıt verdi para ile satılan hile olacağını düşündüm fakat araştırdım bu hic bir yerde yoktu ekrana sarı renkte uyarı ile ilgili bu arada gölgede oynuyordum
oyunun kalkması yakındır kısacaGld Hack Kullaniyorlarda Hocam Oyun Batti oyun sunucusunda 2 bin kisi war sadece Parali satiyorlar hala
yılların oyunu ama kendileri bitirdi hile satmaylaAga be wolftü de bitiyor
Şuna nostalji mostalji palavra ya boşa çabalıyorlar hala farkında değilleryılların oyunu ama kendileri bitirdi hile satmayla
Kaldırmaları için öyle bişey yapmaları lazım ki hani bomba gibi bişey birden yeri sarsacakkatılıyorum
olabilir her yerde reklam wermisler buyuk isletmelerde bile bana mesaj geliyor harcama yap bilmem ne kazan diye ins kalkar eskisi gibioyunun kalkması yakındır kısaca
katılıyorum zaten mantık olarak da çağın biraz gerisinde kaldı çok daha güzel alternatifler var.Şuna nostalji mostalji palavra ya boşa çabalıyorlar hala farkında değiller
Ama şöyle bişey olabilir her an bir bomba patlaya bilir bomba gelebilir her an beklerim ben o oyundankatılıyorum zaten mantık olarak da çağın biraz gerisinde kaldı çok daha güzel alternatifler var.
evet orasıda saçmaoyun 2013 patch yaması gelse tutulur gene ama oyunla ilgilenen kalmamıs ogler de joygameden izinsiz bişey yapamıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?