24 Haz 2021 #1 rascal R Uzman Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 296 Çözümler 3 Tepki puanı 12 Ödüller 6 9 HİZMET YILI
Çözüm #Dragon Hack 24 Haz 2021 Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Bunları Silip Tekrar Deneyin. + Olarak önce oyunu ardından hileyi açman gerekiyor olabilir bu şekilde tekrar test edip beni bilgilendirebilirsin.
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Bunları Silip Tekrar Deneyin. + Olarak önce oyunu ardından hileyi açman gerekiyor olabilir bu şekilde tekrar test edip beni bilgilendirebilirsin.
24 Haz 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Bunları Silip Tekrar Deneyin. + Olarak önce oyunu ardından hileyi açman gerekiyor olabilir bu şekilde tekrar test edip beni bilgilendirebilirsin. Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin. Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin. Bunları Silip Tekrar Deneyin. + Olarak önce oyunu ardından hileyi açman gerekiyor olabilir bu şekilde tekrar test edip beni bilgilendirebilirsin.
24 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 rascal R Uzman Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 296 Çözümler 3 Tepki puanı 12 Ödüller 6 9 HİZMET YILI denedim hocam yine aynı hatayı alıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2021 #4 Mert58 r4ccvc M SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM Uzman Üye Katılım 30 Eyl 2020 Mesajlar 261 Tepki puanı 20 Ödüller 2 5 HİZMET YILI Windows sürüm düşür Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2021 #5 xbayproxg X Üye Katılım 4 Nis 2016 Mesajlar 22 Tepki puanı 0 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Hileyi yönetici olarak çalıştır Oyla 0 Olumsuz oyla