Güvenlık duvarım kapalı pc mın surumu Win 10 1909 ama Hileyı açarken hata alıyorum CSGO H!lesını sorunsuz kullanıyorum ama wolftü hilesinde
Thread Stopping : 3208 hatası alıyorum Yetkililer Yardımcı Olursa Çok Mutlu Olurum Aylardır bu hileyi yapmak ıcın seçkın uye olmaya çalısıyorum <3
Yardım Edıcek Yokmu ?
Hepsini yaptım dün pc yi 1909 sürümüne geri çektiğim için vanguard ve faceit yok hatta windows.old dosyasını sildim %temp% dosyasını temizledim ama yine de aynı hatayı alıyorum.
antiwalware denen bi anvitvirus programı daha var onu kapatmayı dene benimde açılmıyordu herşeyi kapatmış sanmıştım sonra bi arkdaş söyledi bu forumdan
Antivirüs programınızı kapatın, ek olarak windows defender controller indirip defenderi de kapatın. Sisteminizde vanguard ve faceit ac varsa silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Antivirüs programınızı kapatın, ek olarak windows defender controller indirip defenderi de kapatın. Sisteminizde vanguard ve faceit ac varsa silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Hepsini yaptım dün pc yi 1909 sürümüne geri çektiğim için vanguard ve faceit yok hatta windows.old dosyasını sildim %temp% dosyasını temizledim ama yine de aynı hatayı alıyorum.