Çözüldü Wolftü hilesindeki rank kısıtlaması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba ben yeni kullanmaya başladım sayfaya ve wolftü hilesi kulalnmak istedim fakat nedense 300 mesaj ve 1 haftalık üyelik istiyor timeout olmasa 1 günde 300 mesajı hallederim spam yapmadan fakat yani bana imkansız gibi geliyor ya mesaj sınırını en azından 100 yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi günler dinlerim.

Çözüm
Merhaba öncelikle hoş geldiniz aramıza belirtmek isterimki bazı şeyleri emek vermeden elde edemezsiniz.öncelikle hilelerdeki rank istemi üyelere sorularak yapılmıyor.herkes gibi sizde hileyi kullanmak için istenilen ranka sahip olmalısınız.ilerde hile gereksinimi için rank düşüklüğü yapılırsa bu konu üzerinden paylaşılır . Mesaj sınırı spam ve flood ların önüne geçmek için getirildi sizinde dediğiniz gibi 1 günde 300 mesajın önüne geçmek içindir .1 günde spamm veya flood olmadan 300 mesaj kasamazsınız .İyi formlar dilerim
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle hoş geldiniz aramıza belirtmek isterimki bazı şeyleri emek vermeden elde edemezsiniz.öncelikle hilelerdeki rank istemi üyelere sorularak yapılmıyor.herkes gibi sizde hileyi kullanmak için istenilen ranka sahip olmalısınız.ilerde hile gereksinimi için rank düşüklüğü yapılırsa bu konu üzerinden paylaşılır . Mesaj sınırı spam ve flood ların önüne geçmek için getirildi sizinde dediğiniz gibi 1 günde 300 mesajın önüne geçmek içindir .1 günde spamm veya flood olmadan 300 mesaj kasamazsınız .İyi formlar dilerim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...