Seçkin Üye
Neden çökmüş olabilir ?
Sürümü nasıl yükseltebilirim ? Format attıktan sonraki usbde eski sürüm var onun icinWindows sürümünü çalıştıra winver yazıp bakın 1909 sonrası sürümlerde çalışmamaktadır.
Uygun sürüm için format dosyalarını internetten bulabilirsinizSürümü nasıl yükseltebilirim ? Format attıktan sonraki usbde eski sürüm var onun icin
Sürümün kaç olması lazım?Uygun sürüm için format dosyalarını internetten bulabilirsiniz
System: Windows 10 1803+ (2004 desteklenmiyor.)Sürümün kaç olması lazım?
Bendeki oydu sağlık olsun diyorum format atarım tek cegrem o sürümü nasıl yükseltcem tabi onu bilmiyorumSystem: Windows 10 1803+ (2004 desteklenmiyor.)
Format nasıl atılır yazdığında bir sürü içerik çıkacaktır. sadece oradaki dosyaları istediğin sürüm olarak indirirsen atabilirsinBendeki oydu sağlık olsun diyorum format atarım tek cegrem o sürümü nasıl yükseltcem tabi onu bilmiyorum
Windows coktu sadece biosa girebiliyorum usbden format atcamŞu anda Bilgisayarın Ne durumda
Tamamdır bakıcam sagolasınFormat nasıl atılır yazdığında bir sürü içerik çıkacaktır. sadece oradaki dosyaları istediğin sürüm olarak indirirsen atabilirsin
Dİrek format atcamFormat atıp eski sürüme alman lazım zahmetli iş
Olabilie bi format atıyım ondan sonra yaparım düzelir demi ondan sonra bidaha mavi ekran almam demiwindows sürümünü deiştir 2004 yada 1909